P&J / A&K AK249 M249 SAW MK1

Ett massivt monster med en vikt på ca 6.5 kg. Vikt och känsla som den riktiga. Fällbart benstöd med mera.
Specialkonstruerad gearbox (dock standardiserade delar så att vanliga uppgraderingsdelar passar), möjlighet till snabbt fjäderbyte.

Helt i metall förutom magasinet och handtagen (som på originalet).

High-cap magasinet som medföljer är eldrivet och (2xAA) rymmer 2500 kulor. Det matar automatiskt, när vapnet skjuter eller så kan du trycka på en knapp vid avtryckaren så matar den då. Matning när man skjuter sker vid höga ljud och fungerar inte alltid felfritt i praktiken, vi rekommenderar därför att använda automatisk eller egenkontrollerad matning. Magasinets hölje är av plast.Är du kunnig inom airsoft och beredd att finjustera din bössa så är det lämpligt att ha ett kraftigare batteri i för att öka eldhastigheten. Eldomställaren som kan justeras mellan säkrad eller automat är notoriskt värdelös på denna, räkna med att bara skjuta automat.

Utgångshastighet: ca 115-125 m/s.
Justerbar hop up.
Vikt: ca 6,5 kg.
Längd: 1050 mm.

Mer info om kulor och batterier finner du här: Airsoftinfo

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp4 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 5999 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten149 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 16533

Produktfeedback

         Daniel skrev 2015-04-22 Mäktig bössa som skrämmer motståndarna. tung och klumpig men det är bara att skjuta från höften och se kulorna spruta. Jag blev missnöjd vid öppnande av leveransen då varken batteri eller laddare följde med. magasinet har gett upp efter ca 4 spel då det inte matar in nya kulor längre. Snabb leverans! Är väldigt nöjd när den fungerar.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning