SCO Ljuddämpare Svart

En ljuddämpare med unikt utseende. Förlagan för skarpa vapen har blivit mycket populär, delvis tack vare att ljuddämparen inte sticker upp ovanför pipan, vilket gör att man kan använda vanliga riktmedel.

Denna modells unika utseende har även gjort den populär i filmer, dataspel och liknande. Exempelvis återfinns den i Call of Duty.

Slutligen används denna ljuddämpare ibland på Kriss Vector, vilket ger ett vapen med mycket futuristiskt utseende.

Förlagan använd på pistoler och automatkarbiner med underljudsammunition, men för airsoft fungerar denna även på automatkarbiner, prickskyttegevär och liknande.

Försedd med 14 mm CCW-gänga och låsmekanism. Man skruvar först på dämparen för att sedan rotera den så den hamnar korrekt, därefter låser man positionen med låsmekanismen.

Längd: 185 mm
Höjd: 33 mm

Detta är en ljuddämparattrapp! Den har ingen ljuddämpande effekt och den är rent för utseende samt att du kan rymma en längre innerpipa. Denna lämpar sig endast för effektbegränsade vapen (airsoft t.ex.), ej äkta vapen.

Äkta ljuddämpare är licensbelagda, denna är per definition ingen ljuddämpare och således licensfri. Endast attrapp, ej en fungerande ljuddämpare.

Lagerstatus just nu

Webbshop9 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp9 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 699 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten49 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 38891

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Karl Anders Johan betygsatte 2018-05-21

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning