Välkommen till Röda Stjärnan i Stockholm

Utförsäljning! 40 % på allt.

Vår e-handel växer så det knakar vartefter fler och fler av våra kunder hittar till vår e-handel. Det innebär att vi vill fokusera på e-handeln och kommer minska vårt butiksbestånd.
För att förbereda har vi nu utförsäljning i vår Stockholmsbutik och har 40 % på allt i lager! Kan ej kombineras med andra rabatter.

Vänligen kolla öppettider noga, vi uppdaterar regelbundet.

Vi lägger upp er information här vartefter och kommer även informera via Facebook. Har du frågor så kontakta oss gärna på info@rodastjarnan.com

Tack för dessa år i Stockholm, de var fantastiska!

Öppettider februari

Endast fredag 8/2, 15/2 och 22/2 12:00-18:00
25/2 (lönemåndag) 12:00-18:00

Kontakta oss

AdressDrottningholmsvägen 17, 112 42 STOCKHOLM
Epostinfo@rodastjarnan.com

Information

Välkommen till Röda Stjärnans butik i Stockholm. Här kan du hitta utvalda delar av vårt webbsortiment med allt i från airsoftvapen, reservdelar, taktisk utrustning och army fashion. Vi har ett gediget utbud av jackor från Alpha Industries, vi är en av de mest välsorterade butikerna i Stockholm för Alpha Industries. Butiken är belägen på Drottningholmsvägen 17, mittemot Fridhemsplans Tunnelbanestation. I januari 2019 påbörjade vi vår avveckling på denna adress och hänvisar våra kunder till vår ständigt växande e-handel.

Vägbeskrivning till butiken med SL

Snabbaste vägen till oss med SL

Jobba/praktisera här

Om du vill arbeta eller praktisera hos oss, vänligen kontakta platsansvarig oss på stockholm@rodastjarnan.com.
I Stockholm tar vi endast emot praktikanter via Arbetsförmedlingen, inte via skolor. 18 års åldersgräns gäller för arbete i butiken.

Köpevillkor och betalsätt i butiken

I butiken tillämpar vi bytesrätt. Detta gäller för vara i fullgott skick och gäller i två veckor från inköpsdatumet. Uppvisande av kvitto är ett krav. Öppet köp tillämpas ej. Vi har 18 års åldersgräns för köp av airsoftvapen, replikor, knivar och vassa verktyg.

Klicka här för att läsa vår policy.

Karta


View Larger Map