Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Mil-Tec Pro Softshell OD

499 kr

Tidigare pris 949 kr

Rabatt 450 kr (47%)

Varför handla hos oss?

Vi erbjuder fri frakt över 600 kr
Snabb leverans 1-2 dagar med Postnord och Schenker
Fri retur med fraktsedel om du skulle ångra ditt köp
Produkten finns i flera varianter
På nätet sedan 2002: 460.000+ beställningar och 165.000+ kunder
Nöjda kunder ★★★★★ med 4.9 av 5 möjliga på Prisjakt

Produktbeskrivning

Mil-Tecs Pro-softshell är en riktigt genomtänkt jacka speciellt framtagen för personal inom polis- och säkerhetsbranschen. Jackan fungerar dock även utmärkt för vildmarksliv och skytte. Placeringar av fickor och skärning påminner om vår svenska M90 fältjacka, men denna jacka har ännu fler smarta funktioner.

Jackan är tillverkad av ett 3-lagers laminattyg i grunden, som är förstärkt med Oxfordtyg på utsatta ytor. Laminattyget är stretchigt, vattentätt och andas. På insidan är laminatmaterialet ett tunt fleecematerial som ger värme. Jackan är därför utmärkt vid något kallare väderlek. Dragkedjeförsedda öppningar under armarna tillser att man kan ventilera effektivt.

Jackan har en stor mängd genomtänkta fickor. På bröstet finns 4 fickor, varav de yttre nås även om man har skyddsväst på sig. De inre har genomgående öppning som gör att man kan nå innerfickan, dessa är avdelade med dragkedja.Uppe vid halsen finns en liten rombformat flärp som täcker ett hål som du kan dra radiokablage genom.

Du har även två fickor framtill i jackans nedre del och en förstärkt ficka baktill på rumpan, med dräneringshål. Denna ficka fanns för på fältjacka M90 och använder för extra ombyte.

Slutligen finns två innerfickor och två fickor på ärmarna.

Jackan har velcropaneler på bröstet, ärmarna samt nacken. På ryggen finns en dold ficka där du kan fästa en större panel med exempelvis texten "POLIS" eller liknande. Denna kan ligga uppfälld vid dolt uppträdande och fällas fram vid insats. Sådan panel köps separat.

I höften sida finns öppning som gör att du lätt kommer åt hölster eller kniv du har i bältet. Du kan exempelvis låta hölstret vara dolt under jackan vid infiltration och sedan öppna upp vid insats. Dessa öppningar är även sköna att öppna om du sitter ned.

Ärmsluten har velcrojustering och en elastisk mudd, som kan träs över tummen. Det är kanske inte ofta man använder tummhålet, men mudden är riktigt skön och håller ärmen på plats.

Jackan är åtdragbar i nederkant samt midja med elastiskt snöre.

Jackan har förstärkning och kraftigare Oxford-väv över axlarna, ärmar samt rumpa. Över armbågen och underarmens utsida finns en ficka där man kan lägga i extra vaddering.

Material.
3-lagerslaminat.
Ytterlager: 94% Polyester, 6% Elastane
Membaranlager: andades Polyestermembran
Innerlager: 100% Polyester (Fleece)
Vattenpelare: 8.000 mm

Förstärkningspaneler: 100% Polyester (Oxford)
Ärmmudd: 90% Polyester, 10% Elastane

Jackan är normal i storleken men extra atletiskt. Det ryms lite bredare axlar i jackan. Ärmlängden är väl tilltagen och inte minst tack vare muddarna sitter jackan bra även på långa personer (190 cm) även i storlek medium.
Frågor och svar (0)
Det finns inga frågor och svar för den här produkten just nu.
Klicka här om du vill du ställa en fråga

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: Visa alla
Inga produktbetyg hittades.
Lägg i korg
Lämna meddelande