Utrustning och tillbehör för festival


Festival Sommarfestivaler kan bjuda på mycket nöje och för att inte förgås av regn, smuts och uteliv så är rätt packning viktigt, eller i alla fall bekvämt. Vissa hävdar att tandborste och några öl är allt som krävs, andra föredrar det lite mer bekvämt. Utrusta dig innan så slipper du lägga tid på att gå till lokala affärer eller stå och svära över de där bra-att-ha-sakerna du glömde.

Vi har samlat några av de produkter som kan tänkas komma till användning och göra festivalen lite trevligare.


Sova

Ofta kan det vara dumt att ta med sig det dyraste tältet man har hemma då visst slitage kan förekomma, samtidigt är det inte roligt att ligga i regnet med läckande 99-kronors tält eller fladdrande pressningar.
Vi har några tält i olika storlekar, ta ett större om det är flera som ska sova i det eller om ni har mycket packning att gömma/förvara.


För att göra nätterna och förmiddagarna bekväma skadar det inte med liggunderlag och sovsäck. Fleecefilten är dessutom skönt att svepa in sig i om man sitter utomhus och det är kallt.Bra att ha

Småsaker kan göra mycket. Lägg mobilen och bilnyckeln i en vattentät påse/box så håller du reda på dom och de slipper bli fuktskadade.