Om Röda Stjärnan

Företaget och personerna bakom
Röda Stjärnan grundades av Henrik, Mikael och Fredrik och drivs idag inom företaget Smozle AB (556604-1330). Företaget grundades i början av 2000. Vi är idag ca 20 anställda . Du kan läsa mer om oss som jobbar här under respektive butik.

Historia
Röda Stjärnans Militaria började 2002 med att två bröder köpte varsin medalj i forna Sovjetunionen. Sedan dess har mycket hänt; vi har breddat utbudet och det sovjetiska är inte längre vårt fokus. Idag vänder vi oss till friluftsfolk, airsoftare, militärer, personer inom säkerhetsbranchen för att nämna några. Vi har de senaste åren erbjudit ett mycket brett sortiment av kläder från Alpha Industries. Vi som arbetar på Röda Stjärnan idag kan sägas sammanfogas av vårt intresse för friluftsliv, airsoft och det militära.

Övrigt
Läs om hur vi arbetar med cookies/kakor och hur vi försöker att beskriva produkterna så väl som möjligt.


Våra butiker

Stockholm
Butiken ligger centralt belägen i Stockholm, nära tunnelbanan Fridhemsplan. Adressen är Drottningholmsvägen 17 Klicka här för att läsa mer om butiken. Innan årsskiftet 2012/2013 låg butiken i Vasastan.

Göteborg
Butiken ligger belägen i Göteborg mellan Masthuggskajen och Stigbergsliden. Adressen är Barlastgatan 3 Klicka här för att läsa mer om butiken. Butiken i Göteborg öppnades september 2012.

Malmö
Butiken ligger centralt belägen i Malmö nära centralstationen. Adressen är Drottningtorget 2A Klicka här för att läsa mer om butiken. Butiken i Malmö öppnades september 2013.

Slutarp
Butiken i tätorten Slutarp-Kinnarp, ca 8 km söder om Falköping. Adressen är Kvarngatan 10 Klicka här för att läsa mer om butiken. Butiken i Slutarp öppnades december 2014.