Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

BioLite Campstove 2+ 2021

1779 kr

Antal
Varan har nu lagts i din kundkorg.

Varför handla hos oss?

Fri frakt när du köper den här produkten
Produkten finns på vårt svenska lager för omgående leverans. Aktuellt lagersaldo: 2 st
Snabb leverans 1-2 dagar med Postnord och Schenker
Fri retur med fraktsedel om du skulle ångra ditt köp
På nätet sedan 2002: 460.000+ beställningar och 165.000+ kunder
Nöjda kunder ★★★★★ med 4.9 av 5 möjliga på Prisjakt

Produktbeskrivning

Genialiskt kök som eldas med kottar, pinnar och liknande och med fläkten fås en effektiv och ren förbränning. Köket ger dessutom hög effekt och som bonus kan du ladda exempelvis telefonen via USB.

Bio Lite Camp Stove 2+ 2021-varianten har ett förstorat inbyggt batteri på 3200 mAh, så när man eldar i den laddas batteriet upp. Som vanligt är man helt fossil-fri när man använder kottar och pinnar från naturen.

När du har använt din CampStove 2 färdigt så har du då en extra backup med ström i det inbyggda batteriet. En till nyhet med CampStove 2 är att den har en LED panel som visar flera inställningar. Tack vare den så kan man avläsa hur mycket ström som finns kvar i batteriet, hur mycket ström som genereras samt vilken inställning fläkten står på.

Tack vare att fläkten höjer lufttillförseln så brinner trä vid en högre temperatur vilket också skapar mindre rök. En liter vatten kokar upp på 4,5 minuter vilket är jämförbart med ett gaskök - den enda fördelen är då att man aldrig mer behöver köpa bränsle eftersom man hittar det i naturen gratis.

Den termoelektriska generatorn (den oranga delen) monteras enkelt loss från brännkammaren och kan placeras i densamma. Fäller man sedan in benen också så tar en CampStove 2 inte mer plats än en 1 liters Nalgene wide-mouth flaska.

CampStove 2 ger en output på 3W @ 5V som peakar vid 4W @ 5V. Laddar man 20 minuter får man en taltid på ca 60 minuter (laddningstiden varierar beroende på vad man laddar och hur stark eld man håller igång). Det tar ca 4,5 minuter att koka 1 liter vatten, detta beror också på hur stark eld man underhåller. CampStove 2 är kompatibel med de flesta USB-laddbara produkter som smartphones, GPSer, action kameror och BioLites övriga sortiment av belysning.

Med i förpackningen finns det en CampStove, en FlexiLight belysningsarm, en Stuff Sack förvaringspåse, en bunt tändpapper Firestarter, en USB sladd och instruktioner.

Vissa bilder på köket i naturen visar den äldre Gen 1, som vi testat och använt genom åren. Gen 2 ser lite annorlunda ut (se produktbilderna) och är lite bättre, men lika pålitligt

Frågor och svar (0)
Det finns inga frågor och svar för den här produkten just nu.
Klicka här om du vill du ställa en fråga

Vi rekommenderar

Det finns inga fler produkter att visa

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: Visa alla
Inga produktbetyg hittades.
Lägg i korg
Lämna meddelande