Sovsäck NATO original

Rejäl armésovsäck av NATO-modell, just denna är original från Holländska armén. Begagnad men i mycket gott skick och tvättat från förråd.

Smart konstruktion där sovsäckens underdel används som förvaringspåse. Underdel förstärkt med vattenskyddande tyg. Huvudet har en extra vattenskyddande del (används som förvaringspåse ihoprullad, men kan utrullad användas som förvaring av kängor eller liknande när man sover.)
Mycket kraftig dragkedja. På insidan finns ett löstagbart bomullsfoder. Står ingen temperaturangivelse, men bör klara ned till ca 0 grader, lämplig som 3-säsongssäck. På rund av den kraftiga konstruktionenn fungerar den bra för mer improviserade förläggningar. Mycket gedigen sovsäck av hög armékvalité. Vikt; 2,8 kg

Ihoprullad är den ca 37 cm bred och ca 27 cm i diameter.

Lagerstatus just nu

Webbshop58 st
Butiken i Stockholm0 st   Få epost när varan finns i Stockholm
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Malmö0 st   Få epost när varan finns i Malmö
Butiken i Slutarp59 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 599 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten79 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 6309

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Torbjörn Åke Jerry betygsatte 2018-10-16

         Per Håkan betygsatte 2017-12-06

         Jonas Andersson skrev 2017-10-21 Mycket gedigen och tuff kvalitet. Står nog pall för det mesta. Varm! MEN, trots allt det positiva så är den för mig väldigt trång. Jag har inga problem med längden, jag är 192 cm, men speciellt över axlarna (och hela säcken i övrigt) så är den för trång. Jag är normalbyggd för min längd, men jag kan inte stänga den ända upp för då kommer jag inte ut. Över axlarna är den alldeles för smal för mig, det går inte att röra sig i. Dessutom är det ingen \"flärp\" på insidan på dragkedjan så då blir det ännu värre. Man bör nog vara väldigt smal för att det ska funka. Mycket nöjd med kvaliteten, och längden, men är man lite bredaxlad så är det för litet på bredden.

         Edvin Lars Magni skrev 2017-10-10 Riktigt bra och rejäl sovsäck.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning