Wisport Caracal 25l RAL 7013

Caracal är en av Wisports överlevnadsryggsäckar, gör sig utmärkt i skogen på äventyr även om den kanske även blir svår att släppa i det civila. Har utvecklats i samarbete med Polska försvaret.

En av de främsta funktionerna är en U-dragkedja runt hela fronten som när du öppnar den kan öppna upp hela väskan och få full överblick.
Du har också Wisports Air Back-system med utmärkta justeringsmöjligheter och en enastående förmåga att hålla ryggen luftig samtidigt som du har ryggsäcken på sig.

Inuti väskan har du en stor organizerficka av mesh med dragkedja samt två fickor i vilka båda vätskesystem ryms.Huvudfacket har hängare för vätskesystem och utgång högst upp.Två separata ytterfickor.

Axelremmarna är ergonomiskt formade och du har snabbfäste på bröstavbärarbältet. Båda remmarna har snabbfäste nedtill.

Kompressionsband på sidorna, under- och undertill. Perfekt att fästa bulkiga saker i som inte ryms inne i väskan. Även D-ringar på framsidan i vilka du kan fästa ytterligare packning.

Väskan är täckt med molle. I ett fack under väskan har du inbyggt regnskydd som lätt fälls ut.

Kraftigt avbärarbälte med mjukt memory foam. Givetvis justerbart i vidd framtill samt vid infästningen. Molle på sidorna av avbärarbältet. Avbärarbältet är avtagbart.

Tillverkad i Polen med kvalitetsmaterial som Duraflex och ITW Nexus-spännen och 500D Cordura. 5 års garanati från tillverkaren.

Kapacitet: 25 liter.
Velcro-patch.
Mått ca 48x30x18cm.
Vikt ca 1280 gram.

Wisport tillverkar sina produkter i Polen och levererar till flera europeiska arméer och specialförband.


Produktens NIR-signatur
NIR

Vi anser denna produkt vara: NIR-anpassad

Motivering: Denna produkt återges på ett mycket bra sätt i NIR-spektrumet. Wisport använder material som är särskilt utvalda med NIR-signaturen i åtanke. En av produktbilderna visar en Wisport Sparrow i RAL 7013 vid "A". I bilden är "B" och "C" ej NIR-anpassade väskor. Fotat under en gran, men trädstam och barr i bakgrunden. Som du ser smälter Wisport bra in i bakgrunden, medan de andra lyser upp.

Ha i åtanke att Wisports dragkedjor i regel inte är NIR-anpassade, dessa täckts istället med en tygflärp.

Med en produkts NIR-signatur avses hur den upplevs i en bildförstärkare/NVG. Detta är viktigt för kunder som verkar dolt i en NIR-miljö. Vill du veta mer, tryck här.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 1399 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 41763

Produktfeedback

Inga kommentarer ännu, skriv gärna en!

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning