Svenska

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Du är på vår svenska sida Läs mer här

Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Guide för olika kamouflage

På denna sida sammanfattar vi ett urval av de olika kamouflage som vi säljer. Du kan trycka på bilden så listar vi alla produkter i lager med det aktuella kamouflaget. Vi presenterar också kortfattat lite information kring kamouflaget. Vi har också vissa kamouflage som har mer ingående guider om.


A-Tacs är ett modernt mönster som används av PMC, polisiära förband och SOFs. Mönstret består av både en micro och en makrostruktur som ger ett mönster som smälter in i omgivningen. Finns bland annat i grå/tan (A-Tacs AU) och grön (A-Tacs FG) variant.

Det ursprungligen brittiska DPM (Disruptive Pattern Material) är ett kamouflage för woodland-terräng. Höga kontraster i färgerna och distinkta "penseldragsmönster". Används av brittiska, holländska och många andra länders förband världen över.

Digital Woodland har utvecklats för USMC. Det officiella namnet är MARPAT. Kamouflagemönstret är pixelbaserat och har medelhög kontrast. Fungerar väldigt bra i barrskog eftersom mönstret innehåller ganska mycket brunt. En variant är US SOCOMs AOR2, samma mönster men som går mer i grönt.

Woodland är kanske världens mest kända kamouflagemönster. Den senaste varianten togs fram 1981 och ersatte de tidigare ERDL-mönstren som togs fram under Vietnamkriget.

Chatta med oss