Djungelhammock Woodland

En mycket allsidig typ av förläggning. Denna typ är utvecklad för djungelförhållanden men passar utmärkt även i svensk skog. Då marken är mycket kuperad eller blöt är det perfekt att komma upp en bit, samtidigt som det isolerar mot markkyla. Undersidan är tillverkad av mycket kraftig kanvas som fästes med rejäla rep mellan två träd. Ovanpå finns ett regnskydd i kamouflagetyg, sidorna är försedda med myggnät (som försluts med dragkedja). Om man vill kan man ta bort repen och använda denna som "puppa"-förläggning.
Hammocken levereras med rep, som fästs i en kraftig metallring. På tältdelen finns det förberedda öglor. Man behöver dock komplettera med rep från tältdelen (exempelvis paracord) och så behöver du fästa metallöglorna i något, lättast är att köra ett kraftigare rep från öglorna runt trädet.
Mått: 215 x 75 x 45 cm
Vikt; ca 1,8 kg.

Lagerstatus just nu

Webbshop3 st
Butiken i Stockholm0 st   Få epost när varan finns i Stockholm
Butiken i Göteborg1 st
Butiken i Slutarp3 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 799 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten79 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 6468

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Martin betygsatte 2018-03-16

         Peter betygsatte 2016-06-03

         Jan-Erik skrev 2015-06-15 Mycket prisvärd!!

         Erik skrev 2015-05-09 produkten var väldigt svår att sova i. Ramlade ur flera gånger. Kändes inte alls stabil. annars verkade materialet ganska bra. repet var lite söndrigt vid leverans men gick att fixa med eltejp.

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning