Helikon Tex Bushcraft satchel Adaptive Green

En behändig väska särskilt utvecklad för bushcraft och överlevnad. Fungerar även utmärkt som Go Bag eller civil väska. Tanken är att man på ett smidigt sätt får plats med det man behöver för en dag i det vilda för dig som föredrar en axelremsväska.

Insidan har två elastiska fickor för exemeplvis vattenflaska samt en mindre dragkedjeförsedd ficka för exempelvis GPS eller andra småsaker.

Baksidan har en större dragkedjeförsedd ficka och på sidorna finns öppna fickor som är perfekta för kniv, yxa, såg och liknande.

På sidorna och runt väskan finns fästöglor som är MOLLE-kompatibla. Det finns även spänremmar för att komprimera väskan.

Axelremmen är både avtagbar och justerbar.

Genomgående hög kvalité med bra materialval: YKK-dragkedjor och äkta Cordura.

Mått ca: 30 x 32 x 17.5 cm
Vikt: låga 479 gram.

Vissa bilder visar väskan i tan, denna produkt avser "adaptive green". Färgen är en grön färg med något mindre mättnad än exempelvis olivgrön.

Lagerstatus just nu

Webbshop2 st
Butiken i Göteborg0 st   Få epost när varan finns i Göteborg
Butiken i Slutarp2 st

Gilla produkten på Facebook

Pris: 599 kr

Leveranstid från 1-2 vardagar
Fraktfritt vid köp över 500 kr
Fraktkostnad från 0 kr
Privpak0 kr
Posten74 kr

Så räknas frakten ut

Artikelnummer: 40557

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar även att du köper

Produktfeedback

         Britt skrev 2019-12-11 Toppenprodukter till vettiga priser

         Leif skrev 2019-12-10 Bra edc väska med gott om småfack, följer med både till jobbet och till skjutbanan

         Stellan skrev 2019-05-24 Även när axelremmen är åtdragen på det kortaste så hänger väskan ned en bit på rumpan, det finns alltså ingen chans för en som är 183 att få den att sitta högre upp och därmed bekvämare. De många spännena fyller ej heller någon funktion då man inte kan koppla ihop remmens ändar för bärslinga eller motsvarande spännen som blir kvar på väskan för att bära den i ett handtag. Vidare så bör man inte packa alltför mycket då tyngden blir för stor i förhållande till komforten då axelremmen ej kan kortas av mer. En bok i huvudfacket halkar ned i botten på väskan och ligger då och slår mot nedre delen av skinkan/låret, mycket obekvämt. Textilmaterialet är trevligt och verkar stå emot en hel del, bra med dubbla dragtabbar på blixtlåset på huvudfacket. Endast en dragtab på det främre facket. Vidare test får utvisa om detta blir något för skogen eller om den får degraderas till lättjänst i stan. Tråkigt.

         Björn betygsatte 2019-03-12

         Daniel skrev 2019-03-06 Perfekt för mina ändamål, ny favorit i skogen! Skön att bära trots lite vikt i väskan när den är lastad för övernattning!

         Mikael betygsatte 2019-02-08

Skicka feedback kring produkten till vår produktavdelning