Välkommen till Röda Stjärnan i Malmö

Butiken upphör, total utförsäljning!

I november 2018 kommer vår Malmöbutik att stänga. Fram tills dess kommer vi ha total utförsäljning. Vi börjar med 25 % rabatt (kan kombineras med mängdrabatter osv). Vartefter godbitarna säljer så höjer vi rean.

Vi vill tacka alla våra fantastiska kunder i Malmöregionen och hälsar er välkomna till vår webb om ni inte redan hittat dit. Vill även passa på att tacka alla hos oss som byggt, utvecklat och skött butiken. Preliminärt sista datum för butiken är 10/11, men antagligen kommer det mesta sälja i oktober. Lagersaldona för Malmöbutiken som du ser på hemsidan ska stämma och uppdateras i realtid, men det är lätt att avvikelser dyker upp nu i utförsäljningstider. Alla som är med i vår kundklubb och handlat i Malmöbutiken kommer att få en rabattkod till sin e-post under november.

Öppettider 2018

Måndag till fredag11:00-18:00
Lördagar 11:00-16:00
SöndagarSTÄNGT

Kontakta oss

AdressDrottningtorget 2A 21125 Malmö
Telefon 010-496 99 00
Epostmalmo@rodastjarnan.com

Information

Vår butik i Malmö öppnade 2013 i fräscha lokaler på Drottningtorget 2A. Här har vi haft ett stort utbud i två våningsplan med utrustning för airsoft, friluftsliv, säkerhetsbranschen och militärt överskott. De senaste åren har vi sett en kraftig förflyttning från butik till webb och 2018 beslutade vi att stänga vår Malmöbutik och istället satsa på webben för våra kunder i Malmö-regionen. På webben kan vi hålla ett enormt stort utbud och vi har mycket snabba leveranser. Ses på webben eller ute på äventyr!

Köpevillkor och betalsätt i butiken

I butiken tillämpar vi bytesrätt. Detta gäller för vara i fullgott skick och gäller i två veckor från inköpsdatumet. Uppvisande av kvitto är ett krav. Öppet köp tillämpas ej. Behöver du byta eller reklamera en vara efter vi har stängt butiken så maila webb@rodastjarnan.com och beskriv vad du vill göra samt en bild på kvitto.

- Vi säljer inga airsoftvapen, knivar, yxor, vassa verktyg eller replikor till personer som inte fyllt 18 år
- Vi säljer inga airsoftvapen, knivar, yxor, vassa verktyg eller replikor till personer när det finns god misstanke att produkten är ämnad att brukas av en person under 18 år
- Resten av sortimentet, inklusive vapendelar, är utan åldersgräns

Klicka här för att läsa vår policy.

Vi tar emot kontanta medel samt betal- och kreditkort.

Karta


Visa större karta