Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

(4 av 5 möjliga)

Mil-Tec Teesar Ryggsäck 100L

Pris: 2299 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 2 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 37439

En större och modulär ryggsäck för de längre äventyren. Men 80 liters huvudfack, 2x10 liters sidofickor och flera möjligheter att expandera med MOLLE-fickor kan du använda ryggsäcken i de flesta situationer som kräver stor lastförmåga.


  • Kraftigt och väl vadderat bärsystem, klarar även riktigt tunga laster
  • Anpassningsbar med flera fack, avdelare, MOLLE-band och fästpunkter.
  • Extra vattenskyddad botten, vattenskyddat yttertyg och integrerad regnskydd.
  • Huvudfacket kan öppnas undertill, ovantill och framtill, vilket gör det lätt att komma åt din utrustning.
Mer om Mil-Tec Teesar Ryggsäck 100L:
Ryggsäcken är den vidareutvecklade och förbättrade versionen av Mil-Tecs 100-literssäck, denna nya version har kraftigare bärsystem och flera smarta funktioner.

Huvudfacket om 80 liter har extra kraftig förstärkning i botten som skyddar mot väta och slitage från marken. Underdelen kan öppnas och huvudfacket är avdelat i nederkant och ovantill med åtdragbara avdelare, vill du kan hela huvudfacket vara ett stort fack.
En smart funktion är att huvudfacken även kan öppnas framtill, detta är extra bra om du har mycket utrustning fastspänt under topplocket.

Sidofickorna är löstagbara och bakom dem på huvudsäcken finns MOLLE-band och spännband, om man föredrar att ha utrusning på sidan av ryggsäcken. Sidofickorna kan öppnas på tre sidor, vilket gör det lätt att komma åt i sidofickorna även om ryggsäcken ligger ned. Det går även att stoppa in utrustning bakom sidfickorna, exempelvis yxa.

Småfickor med dragkedja finns utanpå sidofickorna, topplocket och framsidan.

Bärsystemet är fullt justerbart, även i längd. Det är kraftig vaddering både vid rygg, axelband och midjebälte. Toppstramare, bröstrem och andra smådetaljer förhöjer bärkomforten ytterligare. På midjebältet finns en liten ficka för snacks, elektronik eller liknande samt en karbin för exempelvis kåsa.

Ryggsäcken är förberedd för vätskesystem och det finns hållare för slangen.

Ryggsäcken är tillverkad av nylontyg som är PU-belagd för extra vattenskydd. Botten är tillverkad av kraftigt termoplastförstärkt polyurethan.
Regnskyddet är av tunn nylon med dubbel PU-beläggning.

Vikt komplett, tom: ca 3,75kg

Här kan du läsa Christian Pompsch recension av ryggsäcken

Lagerstatus

Webblager
2 st
0 st
2 st

Gilla på Facebook

Produktbetyg

Genomsnittsbetyg

4/5

baserat på 1
recensioner med betyg

  • 0 st
  • 1 st
  • 0 st
  • 0 st
  • 0 st
D
David 7 månader sedan

En fantastiskt bekväm ryggsäck som tar enorma mängder utrusning. Det enda som hindrar mig från att ge 5 stjärnor är fästanordningen för sidofickorna, som gör att fickorna hoppar av alldeles för lätt. Det kan man såklart åtgärda genom att binda fast dem i öglorna, men hade varit trevligare med en knäppanordning, eller dragkedjor, direkt från start. Dessa sidfickor är dock mycket bättre i funktion än t.ex. Berghaus, då det finns ett huvudfack, och ett lite mindre. Möjligheten att organisera all sin utrusning är verkligen guld värd. Det stora facket på ryggsäcken kan öppnas vid tre punkter; upptill med dragsnöre, mitt på genom dragkedja (där finns även en tunn ficka utanpå), samt nertill genom dragkedja även där. Smidigt om du vill komma åt en särskild grej, utan att behöva slita ut allting. Bärsystemet är perfekt för mig och mina 186cm. Innan denna testade jag en Berghaus Crusader III, samt en Berghaus-kopia från Amazon, men de bara drog mig bakåt. Denna stabiliseras perfekt på höften, och bältet har ficka på ena sidan, och någon fästanordning på andra. I korthet - mycket imponerad! Topplocket har två fickor, varav den ena innehåller det medföljande regnskyddet som är fastsatt, och remmar upptill för utrusning. Apropå remmar finns det ett stort antal sådana på denna ryggsäck, snudd på för mycket. Användbart för en mängd olika saker dock. Remmarna undertill har jag ännu inte lyckats lista ut vad man ska ha till. Det kan vara en god idé att korta ner några av remmarna på säcken, så det inte blir allt för plottrigt. I mitt fall blev det de på sidofickorna som blev lite kortare. Molle-väv på framsidan, sidorna (om du tar bort sidfickorna), samt på topplocken ger expansionsmöjligheter. Mycket nöjd!

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin väskor och ryggsäckar eller ryggsäckar.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng