Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Åldersgräns 18 år på alla airsoftvapen!

Airsoftvapen & utrustning

Välkommen till Sveriges bästa airsoftbutik med allt inom airsoft och utrustning. Du hittar airsoftgevär, airsoftpistoler, airsoftkulor och givetvis mängder av tillbehör till ditt airsoftvapen.
Airsoftvapen (även kallat soft air gun) skjuter 6 mm plastkulor (finns även biologiskt nedbrytbara) och kan spelas som en lagsport med att skjuta på varandra eller som enskilt målskytte.
I kategorin vapentillbehör hittar du tillbehör till din airsoft så som sikten, vapenväskor, frontgrepp, vapenlampor och laser.
Titta in under stridsutrusting för att bygga upp din utrustning med stridsväst och fickor för att vara så effektiv som möjligt i spelet.

Med blixtsnabba leveranser från Sverige och en målbild att vara billigaste airsoftaffären i Sverige så har vi under många år fått tusentals nöjda och lojala kunder.

Våra produktkategorier inom airsoft

Utvalt av oss

Det finns inga fler produkter att visa

Airsoftnyheter

Det finns inga fler produkter att visa

Populära klassiker

Det finns inga fler produkter att visa

FAQ - Vanliga frågor:

Vilket airsoftvapen ska jag välja?

Den finns mängder av olika vapenformer och drivmedel för airsoftvapen. Som nybörjare är det i de allra flesta fall bäst att köpa ett eldrivet airsoftgevär då de är okomplicerade, effektiva och det finns billiga alternativ. Dessa kallas AEG (Air Electric Gun) och är de populäraste airsoftvapnen.
Vi har bra billiga startpaket för dig som nybörjare upp till de mest exlusiva airsoftvapnen för de mest erfarna spelarna.

Är det lagligt att ha airsoftvapen?

Har du fyllt 18 år får du fritt inneha och köpa airsoftvapen. Notera dock att det finns regler för att du t.ex. inte får ha airsoftvapen på allmän plats, var du får använda dom med mera.
Grundregeln är att vapen är licensbelagda men effektbegränsade vapen där airsoft ingår är undantagna så länge de inte är för kraftiga, alla airsoftvapen vi säljer är licensfria och uppfyller reglerna för effektbegränsade vapen.

Vad är skillnaden på airsoft och luftvapen?

Airsoft spelas i regel mot varandra vilket innebär att man skjuter på varandra, därför är kulorna tillverkade av plast och utgångshastigheten inte för hög. Luftgevär är avsedda för målskytte och använder sig av blykulor med hög utgångshastighet och luftvapen ska man aldrig sikta på någon annan person med.

Får barn ha airsoft?

Du som är under 18 år får aldrig använda ett luftvapen utan uppsikt av en vuxen person.
Vapenlagen säger att airsoft inte får innehas av personer under 18 år. Syftet är att yngre personer inte ska ha dessa vapen då de kan hanteras på ett felaktigt sätt. Risken är när soft air guns är så lika riktiga vapen att personer som använder dem kan hamna i lägen där omgivningen tror att vapnen är riktiga.

Hur ont gör airsoft?

Det beror mycket på vilket airsoftvapen det gäller och var du blir träffad. Generellt gör det inte ondare än en snärt från en gummisnodd men i ansikte kan även svaga träffar göra ont. Som skydd använder man alltid skyddsglasögon.
Vapen kan ha hög utgångshastighet och de gör då ondare, ofta har man säkerhetsavstånd på hur nära man får skjuta någon så det inte ska göra för ont.

Lämna meddelande