Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Prepper

Fördjupade ämnen

Vi förespråkar en grund byggd på EDC, Go Bag och BOB vid prepping. Det är en ganska väl uppbyggd grund som bygger på en förmåga att klara sig självständigt även utanför hemmets väggar och möjliggör förflyttning under 72 timmar.
Men det finna andra scenarion och tillvägagångssätt, vi kommer att skriva om dem nedan.


Guide: Krislåda för 72 timmar

Det är var svensk medborgares plikt att klara 72 timmar i hemmet utan el, vatten och samhällsfunktioner. Myndigheten MSB rekommenderar alla att ha en krislåda i hemmet. Den kan innehålla stormkök, vevradio, vattenrening och liknande.
Läs mer >>

Guide: Vardagsberedskap
Vi går igenom hur man konkret kan stärka sin vardagsberedskap, du har inte bara en krislåda utan ett helt hem som är redo för det oväntade.
Läs mer >>

Guide: Nödmat och nödmatlagning
Vi går i detta avsnitt gå igenom lite situationer och tankar kring din mathållning i en nödsituation.
Läs mer >>

Grundläggande guider om prepping

Prepping handlar om att vara förberedd på olycka eller kris. Det kan handla om din eller din familjs säkerhet. Ett första mål kan vara att klara sig 72 timmar om man får plötsligt bortfall av el, vatten eller samhällsfunktioner. För många preppers kan det handla om underhållssäkerhet under betydligt längre perioder, kanske att vara helt självförsörjande.
För dig som är ny i ämnet eller vill få koll på grunderna kan vi rekommendera våra 3 grundguider nedan: EDC, Go Bag och BOB.
Längre ned finner du mer fördjupade ämnen där du bland annat kan läsa om hur du gör din krislåda.


Guide: EDC Every Day Carry

Alltid med dig, alltid på dig. Vardagspreparismen börjar med ditt EDC. Detta bär du i byxfickan, ryggsäcken, portföljen eller handväskan. Vi säljer olika multitools och knivar från olika tillverkare. Vissa har en viss kärlek till specifika märken, medan andra går efter pris och funktion. Multitoolet är EDC:ns hjärta och det är viktigt att man känner sig nöjd med sitt verktyg.
Läs mer >>


Guide: Go Bag

I din Go Bag har du sådant du behöver för att klara dig 12 timmar. Behöver du snabbt springa ut i skogen och leta efter en försvunnen person? Stannar bilen och du behöver gå hem?
Läs mer >>


Guide: Bug Out Bag

Din BOB innehåller det du behöver för att klara dig 72 timmar utanför ditt hem, kanske för att fly från stan ut till landet. Utgå från din Go Bag och komplettera med det du behöver.
Läs mer >>

Lämna meddelande
Our international sites