Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Våra guider

Friluftsguider

Att välja sovsäck och liggunderlag
Vi går igenom olika sorters sovsäckar samt liggunderlag, hammockar och puppor. Avslutar med personlig reflektioner och erfarenheter.
Tältkaminer
En tältkamin är utmärrkt för att ge värme och för matlagning. Vi går igenom vad man ska tänka på.
Matlagning i fält
Laga olika sorters mat under ditt äventyr utomhus. Vi går igenom brödbak, korvgryta mm.
Sätt upp din tarp
En tarp är ett lätt och mångsidigt alternativt till tält eller komplement till en puppa. Vi går igenom olika sätt att sätta upp din tarp på mm.

Prepperguider

EDC Every Day Carry
Alltid med dig, alltid på dig. Vardagspreparismen börjar med ditt EDC. Detta bär du i byxfickan, ryggsäcken, portföljen eller handväskan.
Go Bag
I din Go Bag har du sådant du behöver för att klara dig 12 timmar. Behöver du snabbt springa ut i skogen och leta efter en försvunnen person?
Bug Out Bag
Din BOB innehåller det du behöver för att klara dig 72 timmar utanför ditt hem, kanske för att fly från stan ut till landet.
Krislåda och hemberedskap
Det är var svensk medborgares plikt att klara en vecka i hemmet utan el, vatten och samhällsfunktioner. Myndigheten MSB rekommenderar alla att ha en krislåda i hemmet.
Vardagsberedskap
Vi går igenom hur man konkret kan stärka sin vardagsberedskap, du har inte bara en krislåda utan ett helt hem som är redo för det oväntade.

Produktguider

Måla med färg från Fosco Industries
Läs vår guide och lär dig måla fordon och utrustning med burkfärger från Fosco Industries för att få bästa resultat.
Välja rätt luftvapen
Vår guide som går igenom olika luftgevär och luftpistoler. Guiden hjälper dig vid val av kaliber, diabol, sikte och annat.

Uniformssystem för yrkesutövning

Hemvärnet och de nationella skydsstyrkorna
Vi har valt att visa ett urval av våra produkter som är speciellt lämpliga för soldater i de nationella skyddsstyrkorna. Vi på Röda Stjärnan har deltagit i flera övningar med Hemvärnssoldater och har en god förståelse för era behov. Vi har dels fokuserat på att underlätta vapenhanteringen med AK4B men också på alternativa uniformspersedlar.

Lämna meddelande
Our international sites