Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Dream Army Fjäder

Finns flera varianter

Skickas från oss idag

Fri frakt

89 kr

Varan har nu lagts i din kundkorg.

Klicka här för att gå till kassan eller kolla in din kundkorg

M90

Lagersaldo: 48 st

Artnr 19865
M160

Lagersaldo: 55 st

Artnr 20747

Produktbeskrivning

Stålfjäder från Dream Army för AEG. Välj styrka i tabellen nedan.

Fjädrarna från Dream Army är väl beprövade och väldigt prisvärda. Vi på Röda Stjärnan rekommenderar dessa till alla uppgraderingsjobb. Vi använder Dream Armys fjädrar i våra uppgraderingsjobb och har många nöjda kunder och användare.

Dream Armys fjädrar ger i ett tätt system* ca 10% mer meter per sekund i utgångshastigheten än M-numret. En M100-fjäder brukar alltså ge 110 m/s i utgångshastighet i ett tätt system. Du kan därför på ett bättre sätt planera din uppgradering, jämfört med att testa flera olika fjädrar. Dream Armys fjädrar är jämna i prestandan och är beprövade. Rekommenderas!

*Med ett tätt system avses att läckaget i det tryckluftssystem som driver din AEG är minimalt. De flesta AEG har visst läckage från tillverkaren. Läckaget kan vara allt från 50% av utgångshastigheten till nästan ingenting. Väldigt förenklat kan man säga att de flesta AEG vinner ca 10% i utgångshastighet då man tätar dem, om du stoppar in en fjäder från Dream Army kan du alltså räkna med att en en M110-fjäder ger ungefär 110 m/s i utgångshastighet om du inte samtidigt tätar din AEG. Läckagen förekommer främst i pistonghuvudet mot cylindern, framme vid cylinderhuvudet, cylinderhuvudet mot nozzle, nozzle mot hop-upgummi och pipa mot hop-uphus. Därför är det väldigt svårt att veta vilken utgångshastighet din AEG får med en ny fjäder om du inte samtidigt tillser att den tätas.

Dream Army tillverkar bland annat uppgraderings- och reservdelar till AEG samt PTW. Delarna är extremt prisvärda och väl beprövade. Vi har efter noggrant testande funnit att Dream Army är det absolut bästa valet vad gäller många interna delar.

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: enbart omdömen med betyg visas. Visa alla
Inga produktbetyg hittades.