Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

(4.4 av 5 möjliga)

G&G AK5C Ver 2 M130

Pris: 5399 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 1 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 19489

Högsta kvalitet från G&G. Tillverkad helt i metall förutom de delar som är plast på originalet. Plastdelarna är tillverkade av förstärkt nylonfiber. Tillverkad efter den svenska AK5C och är mycket välgjord och lik sin förlaga.

  • Uppdaterad version av G&G AK5C
  • Metallvapen förutom de delar som är av plast på det skarpa vapnet

Mer om G&G AK5C Ver 2 M130 GK5C:
Detta är version 2 och inte med de fel som AK5C först plågades av vid lanseringen. Denna har korrekt cylinder, "rätt" fjäder samt M-block-liknande konstruktion framtill vid gearboxen. Samtliga är kontrollerade och som alla våra andra vapen funktionstestade!

Väl tilltagen gearbox med bra interna delar som t.ex. 8 mm kullagrade bussningar. Denna version är försedd med M120-fjäder (tätt system ger dock ca 120-130 m/s). Denna variant benämns "high velocity version" av G&G och av återförsäljare brukar den heta "130 m/s" eller liknande. Utgångshastigheten är dock i regel inte 130 m/s utan snarare kring 125 m/s.

Specifikationer
Utgångshastighet 0,20 g:ca 125 m/s
Anslagsenergi:Ca 1,7 J
Justerbar hop-up:Ja
Rekommenderad kulvikt:0.28 gram
Magasinets kapacitet:330 kulor hi-cap, andra M4-magasin enligt TM-standard passar.
Vikt:4086 g
Längd:903 mm
Längd innerpipa:363 mm
Mynningsgänga:14 mm CCW
Rail:Standard 21 mm picatinny/weaver-rail
Batterityp och placering:LiPo Nun-chuck (delat) (liten Tamiya-kontakt)
Rekommenderad batteristyrka: 7,4 V
Batterikontakt: Liten Tamaiya
Eldragning:Framåt, batteri i handguard
Gearboxtyp:V2
Motor, längd på axel:Lång
Eldalternativ:Safe/Semi/Full auto


Tänk på detta:
Tänk på att vissa railmonterade tillbehör kan vara för breda för att monteras på vapnets undersida eftersom handskydden går ganska nära railen på undersidan. Max bredd är ca 38 mm, vilket innebär att exempelvis detta inte passar:
http://www.rodastjarnan.com/airsoft/gg-frontgrepp-med-rail-14737

Batteri och laddare ingår ej.

Uppgradering
I regel används dessa som de är ur lådan men givetvis kan du montera extra tillbehör.


Guider: läs våra guider om kulor, batterier, uppgraderingar och mer inom airsoftÅldersgräns 18 år för airsoft- och luftvapen
Du måste vara 18 år eller äldre för att köpa airsoft- och luftvapen enligt svensk lag, kontroll görs mot öppna källor. Om du är medveten om att din ålder inte kan styrkas mot öppna källor, maila oss då den information vi behöver för att styrka din ålder.

Gilla på Facebook

Produktbetyg

Genomsnittsbetyg

4.4/5

baserat på 20
recensioner med betyg

  • 13 st
  • 3 st
  • 3 st
  • 1 st
  • 0 st

På grund av utrymmesbrist så visas endast de 20:e senaste produktbetyg nedan.

S
Stefan 6 månader sedan

Grymt imponerad av denna bit stål. MEN lika grymt besviken på den undermåliga kvaliteten på omställaren. En detalj som inte får vara sladdrig och opålitlig. Med sorg skickade jag tillbaka ;o(
S
Stålmannen 11 månader sedan

Hej, Vill bara säga att den här pjäsen på 4 kg stål var mitt bästa köp någonsin. Väntar tills jag kan ha 8kg stål totalt. En i vardera hand. /S
J
John Verifierad köpare 1 år sedan

A
Anders Verifierad köpare 1 år sedan

N
Nils Verifierad köpare 1 år sedan

Kanonprodukt!!!!!
M
Molle 2 år sedan

Är väldigt Nöjd med vapnet dock så har jag bara haft vapnet typ 2 veckor men den fungerar väldigt bra dock så glappar en del av delarna typ armstödet och där batteriet sitter så är det väldigt tajt och dammskyddet vid bolten lossnade efter en dag men det har ändå ingen funktion så set är skit samma blev lite gult ba men annars så är jag mycket nöjd skjuter hårt och långt
W
Wille 2 år sedan

Första intrycket var helt fantastiskt. Geväret ser och känns fantastiskt, men den skjuter dåligt och det finns flera saker som är rent av fel. Jag har haft problem med matning, den övre railen är sne, precisionen är kass, avtryckaren är hemsk och min ak har lagt av helt osv. Jag har bytt lite delar i den för att göra den bättre och då kan jag faktiskt rekommendera den, men om du inte har planer på att bygga om den så finns det bättre gevär.
R
Ralf Verifierad köpare 3 år sedan

C
Carl Verifierad köpare 3 år sedan

H
Henrik 3 år sedan

Klarar inte 11.1V lipo. Har spräckt 3 gearboxar med 11.1V lipo. Och med 7.4V lipo går den ganska slött med original delar.
A
Anders Verifierad köpare 3 år sedan

Massiv bössa som känns häftig bara man lyfter upp den. Bra stock som håller hög kvalite. Mycket välgjord färgsättning på bössan. Inga misfeeds för mig än i alla fall. Handguard känns dock väldigt glappig och tight som attan vid batterimontering (lipo). Trångt att mont. Tillbehör på rail men overall så är jag väldigt nöjd med Ak5.
J
Joakim 4 år sedan

Från ett prestanda perspektiv så är den suverän så länge du får in rätt batteri, men jag kommer bara fokusera på det negativa, eftersom det borde inte existera för något så dyrt. Geväret har matningsproblem så man fick slipa på insidan försiktigt där magasinet placeras. Bolten är nästan helt lös, snurrar och till slut faller av. Dammskyddet bakom bolten är en aning lös. Bolt catchen är svajjig och blir helt oanvändbar efter man öppnat geväret. Det mest irriterande är den EXTREMA glappen melan handguarden (batteriets del) och upper recievern (gevärets övre bas). Det är sådan glapp att geväret böjs hela 1-2 cm neråt och hoppar omkring när man bara ställer sig i skytteposition. Jag testade att skruva åt O-ringen på pipan, hjälpte väldigt lite, och för någon skum anledning så har inte O-ringen en skruv, så man får göra om det efter ett tag; detta får även lower recievern och upper recievern att skilja sig lite från varandra, och man blir rädd att man kommer förstöra den bara genom att hålla i den. Du kommer även känna fruktansvärt glapp om du har ett grepp på handguarden, då det gröna skyddet svajjar eftersom det inte sitter fast där fram. Jag hittade lösningen till det, men då kan man inte längre nå batteriet. Finns ett litet hopp glapp i kolven, men det är acceptabelt. Handguard skyddet till RIS systemet för vapentillägg är inte välplacerade då det också glappar 0.5 cm. Ibland går det att dra tillbaks bolten, men ibland vill den flyga fram av sig själv (kosmetiskts problem). Det ena magasinet som ingick skakar ordentligt, och om man ska skaffa extra kostar det en rejäl summa. Vanliga M15/M4/M16 Stanag magasin gör ett bättre jobb. Säkringen glappar också, och känns inte \"genuine/authentic\", men den går. Tycker det är konstigt att ingen här har kommenterat dessa problem då även två vänner har samma problem. Jag har alltid haft bra erfarenheter med G&G, men för nån anledning har dem inte ens prövat sin egen produkt innan distribution. Som sagt va, tekniskt inget fel bortsett från matningen, men annars är konstruktionen katastrofal.
E
Emil Verifierad köpare 4 år sedan

-
- Verifierad köpare 4 år sedan

Den känns robust och jag gillar vikten i den. Mycket nöjd med ak5an
L
Leif Verifierad köpare 4 år sedan

J
Johannes Verifierad köpare 4 år sedan

Det man förväntar sig och mer
J
Johannes Verifierad köpare 4 år sedan

Rekommenderar starkt :)
L
Lisa Verifierad köpare 5 år sedan

S
Sebastian Verifierad köpare 5 år sedan

Ur förpackningen så gör denna 110 m/s med 0.28 kulor. Fantastiskt roligt vapen att spela med vid utomhusspel då räckvidden är bra och kulorna bara susar förbi. Även känslan utav att ha ett vapen som väger lite i jämförelse med andra.
T
Tord Verifierad köpare 5 år sedan

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Kontrollfråga: är du en människa?
Hur många ben har en hund? Svara antingen med siffror eller bokstäver.

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin airsoft eller vapen gevär och karbiner.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng