Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

Templars Gear TPC Gen 3 Ranger Green

Pris: 1999 kr

Välj antal

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 45294

En riktigt fin plate carrier från Templar´s gear. Den kombinerar god bärförmåga och smarta funktioner med låg vikt och mycket slimmad design. Systemet är dessutom modulärt och axelskydd kan tas bort, cummerbund kan bytas ut och frontpanelen kan bytas ut. På så sätt får du ett kroppsskydd som snabbt kan anpassas efter dina behov. Samtliga CPC frontpaneler passar (ingår ej).

Inkluderat i detta kompletta systemet är själva plate carriern, shoulder comfort pads samt cummeberbund som är MOLLE-kompatibelt med tre interna fickor på vardera sida.

Kroppskyddet rymmer SAPI/ESAPI-platta i västens storlek fram och bak. Västen levereras med cummerbund i samma storlek. Västen är inte tänkt att användas utan SAPI-platta, du behöver dem för stadga i västen. Observera att SAPI-platta ej ingår! De syns på bilden (de svarta) men ingår ej.

Baktill har västen handtag för att i nödsituation släpa skadad. Tillverkad av Cordura 500D-based laminate, IRR treated.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Lagerstatus

Gilla på Facebook

Produktbetyg

Vi har inte fått in några produktbetyg/kommentarer ännu.

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin stridsutrustning eller stridsvästar.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng