Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

ENO JungleNest Hammock Grön

Pris: 1399 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 5 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 43255

ENO strävar alltid efter att förfina och utveckla allt så mycket som möjligt, JungleNest är därför en utveckling av en föregångare. I processen har man tagit hänsyn till all input man fått om föregångaren och gjort ett antal smarta lösningar till denna version.

Insektsnät: En av de smartaste lösningarna hittar man i själva myggnätet. Dels går myggnätet att öppna från båda sidorna av hammocken vilket gör att man inte behöver tänka så mycket på vilken sida av hammocken man ska ha åt vilket håll när man hänger upp hammocken. Dels så kan man dra dragkedjan helt bak så att myggnätet kan stuvas in i packpåsen som sitter kvar i fotändan av hammocken.

Spreader bar: Dessutom har myggnätet en ”Spreader bar” dvs en stång av lättvikts aluminium tillverkad av DAC som är specialister på denna typs stänger/tältpinnar. Detta gör att myggnätet spänns ut ordentligt vilket minskar risken för att bli stucken genom myggnätet. Den gör också hammocken rymligare då nätet hålls ut rejält.

Integrerad ridge line: JungleNest har dessutom en inbyggd s k ”ridgeline” dvs ett snöre som dels håller upp myggnätet, dels går att fästa belysning på men även säkrar upp att hammocken hängs i den perfekta vinkeln för god nattsömn. Det enda man behöver göra är att fästa hammocken i en Helios rem och tajta åt, sedan är det klart.

Förvaring: Inuti hammocken finns det fickor för förvaring av småsaker samt även fästen för att fästa en UnderQuilt i så den sitter kvar även när man rör sig i sömnen.

Glowing bug net zippers: Dragkedjorna är självlysande och de går att öppna enkelt både inifrån hammocken och från utsidan.

Material: För att minimera vikten och volymen har man valt tunna och lätta material genomgående. Hammockens tyg är 40D NewWave™ Nylon och SkyWeave™ Lite Mesh.

Dimensioner/vikt/kapacitet: Den är totalt 3 meter lång och 1,4 meter bred med en vikt på 570 gram. Den maximala vikten man kan ha i hammocken är 136 kg.

Lagerstatus

Webblager
5 st
0 st
5 st

Gilla på Facebook

Produktbetyg

Vi har inte fått in några produktbetyg/kommentarer ännu.

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin tält och mat eller tält och bivack.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng