Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

(4 av 5 möjliga)

Wisport SilverFox 2 RAL 7013

Pris: 1899 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 4 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 42204

Silver Fox II är en av Wisports överlevnadsryggsäckar, gör sig utmärkt i skogen på äventyr även om den kanske även blir svår att släppa i det civila. Har utvecklats i samarbete med Polska försvaret. Detta är en 40 literssäck som är en vidareutveckling av deras tidigare silverfox på 30 liter.

Huvudfacket kan lätt nås genom en U-dragkedja längs med hela sidorna och ovansidan, på så sätt kan du öppna "hela" säcken och få full koll på innehållet.

Topplocket kan plockas av och har två dragkedjefickor och MOLLE. På sidorna av säcken finns två öppna sidofickor, lämpliga för t.ex. vattenflaska, spade, yxa eller liknande.

Axelremmarna är ergonomiskt formade och du har snabbfäste på bröstavbärarbältet. Båda remmarna har snabbfäste nedtill. Kraftigt avbärarbälte med mjukt memory foam. Givetvis justerbart i vidd framtill samt vid infästningen. SAS Plus carrying system ger säcken utmärkt stabilitet och mjuk foam mot ryggen. Avbärarbältet kan lätt plockas bort vilken kan vara smidigt om du använder stridsväst samtidigt.

I ett fack under väskan har du inbyggt regnskydd som lätt fälls ut.

Tillverkad i Polen med kvalitetsmaterial som Duraflex-spännen och 500D Cordura. 5 års garanati från tillverkaren.

Kapacitet: 40 liter.
Vikt 2110 gram.

Wisport tillverkar sina produkter i Polen och levererar till flera europeiska arméer och specialförband.Produktens NIR-signatur
NIR

Vi anser denna produkt vara: NIR-anpassad

Motivering: Denna produkt återges på ett mycket bra sätt i NIR-spektrumet. Wisport använder material som är särskilt utvalda med NIR-signaturen i åtanke. En av produktbilderna visar en Wisport Sparrow i RAL 7013 vid "A". I bilden är "B" och "C" ej NIR-anpassade väskor. Fotat under en gran, men trädstam och barr i bakgrunden. Som du ser smälter Wisport bra in i bakgrunden, medan de andra lyser upp.

Ha i åtanke att Wisports dragkedjor i regel inte är NIR-anpassade, dessa täckts istället med en tygflärp.

Med en produkts NIR-signatur avses hur den upplevs i en bildförstärkare/NVG. Detta är viktigt för kunder som verkar dolt i en NIR-miljö. Vill du veta mer, tryck här.

Lagerstatus

Webblager
4 st
0 st
4 st

Gilla på Facebook

Produktbetyg

Genomsnittsbetyg

4/5

baserat på 1
recensioner med betyg

  • 0 st
  • 1 st
  • 0 st
  • 0 st
  • 0 st
J
Jonas Verifierad köpare 1 månad sedan

Jag jämför ryggsäcken med ss2000. Och den är mycket bekvämare på ryggen. Avbärarbältet kunde gåt fem cm längre fram, men det är nog mest en smaksak. Bra med öpnningsbart fack fram vilket gör materiel i botten lättåtkomligt. Brukar gå med ca 20 kg i ryggan och den är bekväm över tid.

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin väskor och ryggsäckar eller ryggsäckar.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng