Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Uppgradering av ditt airsoftvapen

Välkommen till Röda Stjärnans uppgraderingstjänst för AEG. Vi har i regel hög efterfrågan på mektjänster, men prioriterar alltid garantiärenden och reklamationer.

Det betyder att vi ofta inte har möjlighet att ta in nya ärenden för uppgradering. Dessutom har vi historiskt sett haft svårt att hitta tillräckligt duktiga mekaniker för att vi ska kunna kvalitetssäkra arbetet, och väljer därför istället att lägga våra resurser på garantiärenden och produktutvärdering.

Vi har också valt bort att uppgradera vapen som inte är köpta hos oss, för att kunna ge våra kunder bättre service. Vi har inte heller möjlighet att laga vapen som inte är köpta hos oss.

Enklare arbeten kan vi däremot göra och vi försöker alltid hjälpa kunder med uppgraderingar i mån av tid.Denna sida presenterar vårt grundutbud.

Prislista

Elarbete och kontaktlödning
Montering av Deans/T-kontakt (kontakt inkluderad i priset)50:- per kontakt
Montering av Mini/Large Tamiya (kontakt inkluderad i priset)50:- per kontakt
Mekavgift fast pris: 399:-

Vi kan även hjälpa dig som kund att uppgradera vapnet till en önskad fjäderstyrka, i mån av tid.

Vad ditt vapen får för utgångshastighet beror på hur tät den är.

En fjäder som har kraften av M120 ger inte alltid 120m/s om du inte byter ut väsentliga delar som gör att vapnet blir tätt. Alla fjädrars styrka M80 - M190 är den utgångshastighet som du får om du inte har läckage. En fjäder ger även mer vid byte av precision pipa. Fråga vår kunniga medarbetare om du vill ha hjälp med hur just du skall uppgradera ditt vapen. Även om vi kanske inte har möjlighet att meka med ditt vapen tipsar vi gärna om kloka val av tillbehör och uppgraderingsdelar.

Lämna meddelande
Our international sites