Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Vår fysiska butik i Slutarp är är STÄNGD pga Covid i området. Välkommen till vår e-handel.


Vår e-handel har öppet som vanligt om inte annat tydligt framgår.

Slutarpbutiken ligger vägg-i-vägg med vårt stora webblager. Allt som finns på webb kan personalen i butiken hämta därifrån. Vi satsar på att utveckla Slutarpbutiken ännu mer mot att bli ett hämtlager, för att fullt ut ta till vara på de stora möjligheter som närheten till webblagret erbjuder.

Öppettider. Butiken är stängd

MåndagStängt
TisdagStängt
OnsdagStängt
TorsdagStängt
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Kontakta oss

AdressKvarngatan 10, 52172 Slutarp
Epostslutarp@rodastjarnan.com

Information

Välkommen till Röda Stjärnans butik i Slutarp. Här kan du hitta en stor del av vårt sortiment med allt i från airsoftvapen, reservdelar, taktisk utrustning samt militaria och army fashion. Butiken är belägen i Slutarp, ungefär 8 km söder om Falköping. Mindre än en timmes bilfärd från Borås, Skövde och Jönköping. Vi har parkeringar i direkt anslutning till butiken. Välkommen in!

Jobba/praoa här

Idag är vi i stort fullbemannade, vi söker dock alltid duktiga medarbetare som kan föra verksamheten framåt. Om du vill arbeta eller praktisera hos oss, vänligen kontakta oss på slutarp@rodastjarnan.com.

Köpevillkor och betalsätt i butiken

I butiken tillämpar vi bytesrätt. Detta gäller för vara i fullgott skick och gäller i två veckor från inköpsdatumet. Uppvisande av kvitto är ett krav. Öppet köp tillämpas ej.

- Vi säljer inga airsoftvapen, knivar, yxor, vassa verktyg eller replikor till personer som inte fyllt 18 år
- Vi säljer inga airsoftvapen, knivar, yxor, vassa verktyg eller replikor till personer när det finns god misstanke att produkten är ämnad att brukas av en person under 18 år
- Resten av sortimentet, inklusive vapendelar, är utan åldersgräns

Vi tar emot betal- och kreditkort. EJ kontanter

Övergripande information

Måndagen den 15 december 2014 tog vi över Active Life Equipment Shops's butik i Slutarp samt webshopparna http://www.activelifeequipment.se/ och airsoftbutiken.se.

Gamla Active Life Equipment kommer att finnas kvar men återgå till sin ursprungliga form och ägna sig enbart åt grossistförsäljning av M90, militär surplus, fordonsförsäljning, reservdelar till terrängbilar. Gamla ALE har även viss försäljning via siten surpluss.se (med två s). Observera att vi inte har någonting med den siten att göra och vi hänvisar eventuella frågor till de kontaktuppgifter som finns på den sidan.
Vi på både Röda Stjärnan och Active Life Equipment hoppas detta kommer att glädja både befintliga och nya kunder.

Har ni några frågor kring övertagandet så tveka inte att kontakta Henrik på Röda Stjärnan (info@rodastjarnan.com).

Webbhandel

Röda stjärnan kommer att ta över driften av surplus.se. Vi kommer där fortsätta att sälja befintligt sortiment. Tanken är dock att i så stor utsträckning som möjligt styra över trafik till vår sida rodastjarnan.com