Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

(5 av 5 möjliga)

Stridsväst 12 Komplett System

Pris: 1699 kr

Tidigare pris 3595 kr Du sparar 1896 kr (53% rabatt)

Välj antal

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 40460

Produkten avser komplett system enligt nedan.
Senaste stridsvästen som rullat ut på trupp inom försvarsmakten, dessa exemplar är dock istället släppta på civila marknaden, se mer info nedan.

Komplett och modulärt system med mängder av fickor och tillbehör enligt nedan:

1st Stridsväst 12 (komplett)
1st Flerbruksficka 12 liten
1st Flerbruksficka 12 mellan
1st Flerbruksficka 12 stor
6st Enkelmagasinsficka 12
2st Magasinsficka 12
3st Granatficka 12
1st Perstraumaficka 12
2st Tourniquetficka 12
1st Verktygsficka 12
2st Dumpficka 12
1st Förvaringsväska SVS12

Finns i två storlekar. S/M är stanardstorleken och passar i regel för personer även upp till large om man bara ska använda en fältjacka eller combat shirt under. L/XL kan bli onödigt bulkig annars.
L/XL är för personer större än där S/M är lämplig. Västen är fysiskt större än den mindre och för personer som vanligen är medium kan den bli för stor och vara onödigt i vägen. S/M har en rad MOLLE mindre (fysiskt mindre).

Producerad åt Försvarsmakten, men FMV underkände dessa på grund av NIR-kompabiliteten i sömmarna. Detta är inget som spelar någon roll för gemene man.
Ursprungligen kronmärkta men makulerade av FMV. Det är ej tillåtet att sälja kronmärkta varor, så alla "tre kronor" har makulerats på lämpligt sätt utan att skada varans funktion. I regel är kronans lappar bortsprättade och därmed finns sytrådsrester efter lappen på baksidan vilka i regel enkelt dras ut. För mer info om vår policy vad gäller kronmärkta varor, se nedan:
Produktinformation M90

Produktbetyg

Genomsnittsbetyg

5/5

baserat på 20
recensioner med betyg

  • 19 st
  • 1 st
  • 0 st
  • 0 st
  • 0 st

På grund av utrymmesbrist så visas endast de 20:e senaste produktbetyg nedan.

J
Jonathan Verifierad köpare 2 månader sedan

Innehåller allt man kan tänkas behöva på en stridsväst.
P
Per Verifierad köpare 2 månader sedan

P
Per Verifierad köpare 3 månader sedan

R
Ronnie Verifierad köpare 4 månader sedan

Grymt bra
H
Hugo 7 månader sedan

Jag har haft flera olika västar och det här är definitivt den bästa hittills. Jag tog den mindre västen och det sitter perfekt då jag har en Combat shirt. Jag är 188cm och väger typ 80kg.
A
Andreas 2 år sedan

En mycket tilltagen stridsväst med många konfigurationsmöjligheter från grunden tack vare alla medföljande fickor. Och då denna väst kommer från Snigel Design så är det lätt att sätta dit andra delar från andra Snigel Design taktiska bärsystem utan att textilen, designen och färgerna ska missmatcha.

Mycket lätt tillgång till andra Snigel Design produkter som kan sättas på denna väst samt ersättningsdelar utifall kopplingar, remmar och liknande går sönder.

Det viktiga att notera är att denna väst är mycket gedigen och även således tung när du börjar kitta den med fickor och fyller dem med magasin och dylik. Man märker definitivt att man har på sig den.

Då den är så pass robust som den är så är det lätt att montera en vapenrem på vänster eller höger axel så att du kan bära vapnet direkt via västen utan att den börjar vrida och luta sig åt något håll av vikten. Västens största styrka är att den tar mycket vikt.

Det viktiga att notera är att västen kan upplevas som stor så är du runt 165 cm med en kroppsvikt på 65-80 kg så kan jag starkt rekommendera den \"lilla\" varianten.
J
John Verifierad köpare 2 år sedan

Mycket nöjd med produkten och rödastjärnans insats. Fin produkt och leverans av högsta kvalite!
E
Erik Verifierad köpare 3 år sedan

Riktigt stabil väst, och iochmed att detta är ett helt system så följer det med riktigt många och bra fickor. Denna väst är ju utvecklad för armén och det märks, superbra kvalitet. Bra molle, och ett dolt ryggfack(blixtlåset är lite undangömt och skyddat) för plats för vätskeblåsa. Supernöjd!
T
Tord Verifierad köpare 3 år sedan

Mycket nöjd med produkten.Jätte snabb leverans.
K
Karl Verifierad köpare 3 år sedan

Superb, gedigen och multifunktionell väst. Köptes på rea och helt klart bästa produkten på marknaden för den summan, även vid ord. pris.
A
Andreas 3 år sedan

En stridsväst för t.ex. en seriös Airsoft-spelare som vill ha en väst som kan göra generellt allt. Den är robust i materialet som särskiljer den från billigare västar för specifikt Airsoftbruk. Fickorna och MOLLE systemet på västen är rejäla och tål att ryckas i. MOLLE ögglorna är tajta och fickorna sladdrar inte runt på västen, förutsatt att du drar remmarna om-lott på västens ögglor och fickornas ögglor. Fickornas MOLLE remmar är mycket tåliga och långa, och lösningen är knappfri för en snabb, enkel och mycket stadig lösning. Många fickor och många konfigurationsmöjligheter.

Den största fördelen med Stridsväst 12 mot t.ex. andra västar är att den sitter fast på kroppen. Det märks i och med att den har remmar som går alldeles under armhålorna. Den har även ett nedre klickbälte, samt dragkedja och kan även kompletteras med flera klickbälten längs dragkedjan.

Det går även att fylla ut ryggdelen med något så att västen sitter bättre mot ryggen. Exempelvis någon dummy platta av något slag.
M
Mathias Verifierad köpare 3 år sedan

N
Niklas Verifierad köpare 3 år sedan

S
Sergij Verifierad köpare 3 år sedan

D
Dan Verifierad köpare 3 år sedan

Blandade ihop den med stridsväst 2000 från lumpen, men ska nog få ordning på alla spännen och fickor ändå hehe. Väldigt bra kvalitet (såklart) och massor av fickor. Enkelmagasinsfickorna fungerar perfekt som hölster till Glock :)
A
Anders Verifierad köpare 3 år sedan

Detta är absolut den bästa stridsväst jag haft hittills. Jag tycker absolut att den är värd varenda krona. Du får plats med precis allt i denna väst. Det är nästan så att en ryggsäck blir överflödig. Köp den!
J
Jakob Verifierad köpare 4 år sedan

Väldigt bra kvalité givetvis men också superenkel att anpassa till sina egna behov.
K
Kerstin Verifierad köpare 4 år sedan

M
Mi Verifierad köpare 4 år sedan

Riktigt bra, bra kvalité och förstås fett snygg
L
Lars Verifierad köpare 4 år sedan

Stridsväst 12 är otroligt gedigen och det märks att det är gjort för verkliga skarpa uppdrag. Riktigt välgjorda fickor!

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Kontrollfråga: är du en människa?
Vad blir tre gånger fem? Svara antingen med siffror eller bokstäver.

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin stridsutrustning eller stridsvästar.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng