Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Utrustningsfokus: Svensk soldat M90

Denna sida tar upp delar av vårt sortiment i kamouflagemönstret M90 och utrustning som vanligen bärs tillsammans med M90, exempelvis Stridsväst 12 occh Stridsväst 2000. Vi visar också några klassiska uniformsperseldar med försvarsanknytning. Sedan slutet av 80-talet har den svenska soldaten burit kamouflagemönster M90. Mönstret är mycket distinkt och funktionellt.

Vi har många olika typer av kläder och uniformer i M90. Både de klassiska M90 som används av försvarsmakten, men även modernare varianter speciellt framtagna för särskilda situationer. Exempelvis har vi Combat shirts, softshells och smockar.

Vi har också flera typer av fickor och utrustningsdetaljer som klassiskt passat bra med M90-systemet. Dels fickor i grönt och grått för exempelvis AK4B, men även magdumpar. Många av våra produkter har varit populära bland hemvärnssoldater och FM-personal för att komplettera den personliga utrustningen.<br

Svenska försvaret använder mest AK5C och AK4B. Som pistols används pistol 88, vilket är Glock 17 och 19 i olika varianter. Vi säljer dels airsoftvarianter av denna, perfekt både för att torröva med istället för tjänstevapnet men även bra för airsoftare som vill efterlikna vår svenska försvarsmakt. Vi har flertalet hölster och fickor anpassade för dessa vapensystem.

Nedan listar vi ett par produkter som passar bra ihop med M90. Länken här ger dig dock en mer komplett lista över de saker som är i kamouflagemönstret M90. Vi har också bifogat lite information kring försäljning av kronmärkta varor.

Produkter i M90 Information kring kronmärkta varor.


Det finns inga fler produkter att visa

Lämna meddelande
Our international sites