Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla
Ny hemsida! Några problem, maila oss

Templars Gear Dump Bag Short Ranger green

2 st i lager hos oss

Skickas från oss idag

Fri frakt

329 kr

Antal
Varan har nu lagts i din kundkorg.

Klicka här för att gå till kassan eller kolla in din kundkorg

Produktbeskrivning

En liten och smidig dumpficka som rymmer ca 4 magasin. Fickans ovandel har en justerbar elastisk öppning och en fjädrande metallförstärkning som gör att öppningen håller sig öppen.

Fickans underdel är gjord av kraftig mesh som gör att sand och vatten rinner ut.

Fickan kan rullas ihop eller vikas ihop till en liten kub och hålls så på plats med ett lättåtkomligt handtag. Handtaget kan fällas fram som ett lock, alternativt fästas så det inte är i vägen.

Fickan kan fästas på MOLLE. Du kan även använda MALICE-clips.

Om Templar's Gear
Produkterna tillverkas med stolthet i Europa i högteknologiska polska fabriker. Basmaterialet de arbetar med levereras från USA och Europa och är ett 500D Corduralaminat med licensierat mönster eller färg från exempelvis MultiCam eller Ranger Green (RAL 7013). För att bearbeta materialet använder de CAD-mjukvara och laserskärning. Detta ger slitstarka produkter med mycket låg vikt, dessutom kan enhetligt material användas över en stor del av produkten, vilket förbättrar signaturen.

Templar's Gear producerar produkter med den kräsne användaren i fokus. Bland de officiella kunderna återfinns en pluton ur franska de fallskärmsjägarna (3e RPIMa) och polsk insatsstyrka för fängelse. För att svara på kraven från militära kunder är Templar gear's produkter NIR-anpassade.

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: enbart omdömen med betyg visas. Visa alla
Inga produktbetyg hittades.