Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla
Ny hemsida! Några problem, maila oss

Innertält för lavvu enmans

83 st i lager hos oss

Skickas från oss idag

Fri frakt

599 kr

Antal
Varan har nu lagts i din kundkorg.

Klicka här för att gå till kassan eller kolla in din kundkorg

Produktbeskrivning

Innertält särskilt utvecklat för våra lavvu lättviktstält, men kan även användas med tarp eller andra tält. Den är rektangulär i sin form nedtill och perfekt för liggunderlag. Ovansidan slutar sedan lite som en halv pyramid så du får en rak vägg mot lavvumitten och kaminen samtidigt som innertälltet inte kommer för nära ytterväggarna.

Innertältet har öppningar åt båda sidorna och kan monteras på olika sätt i förhållande mot yttertältet. Öppningen utåt monteras lämpligen mot en av lavvuns dörrar, innerdörren hamnar då i perfekt läge bredvid tältstagspinnen så att du till och med kan mata kaminen sittandes i innertältet. Öppningen mot ytterdörrarna lämnar någon decimeter golvyta som är perfekt för att lämna kängorna på när du går in i tältet.
Innertältet kan också monteras helt avskilt från dörrarna om du vill det.
Uppsättningen är snabb, bara kroka i taket och sen fyra pinnar i marken, den går snabbt att ta ner om du vill frigöra utrymme i tältet under dagen.

Innertältet ger utmärkt skydd mot mygg och insekter, gör det lättare att ha koll på sina prylar och skyddar mot kondens och väta från marken.

Ögla i överdelen som är anpassad till Lavvuns krok i taket. Hänger du upp den fritt tillsammans med tarp eller liknande är lämplig minimum höjd för upphängningslina ca 140 cm. Lägre så blir det inte spänt upphängt.
(Angående kaminen på bilden rekommenderas det officiellt att man fäster genomföringen på 3:e rökrörsdelen eller högre, vi har testat att fästa den på andra, men det gör vi på egen risk.)

Mått ca: L215, B:90; H:130
Vikt 630 gram inklusive påse.

Vi rekommenderar

Det finns inga fler produkter att visa

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: enbart omdömen med betyg visas. Visa alla
Inga produktbetyg hittades.