NÖJDA kunder ★★★★★ 4.9 av 5
Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla
BCB Hopfällbar vattendunk med kran 10L
BCB Hopfällbar vattendunk med kran 10L BCB Hopfällbar vattendunk med kran 10L BCB Hopfällbar vattendunk med kran 10L

BCB Hopfällbar vattendunk med kran 10L

Hopfällbar vattendunk

Med tappkran för smidig upphällning

BPA-fri

Testad, vi har själva använt dessa i flera år

89-109 kr

Antal
Varan har nu lagts i din kundkorg.
Tillgänglig: Finns i vårt lager. Leveranstid 1-2 dagar

Varför handla hos oss?

Aktuellt lagersaldo: 74 st
Vi erbjuder fri frakt över 600 kr
Köp fler och få mängdrabatt
Fri retur med fraktsedel om du skulle ångra ditt köp
På nätet sedan 2002: 460.000+ beställningar och 165.000+ kunder
Nöjda kunder ★★★★★ med 4.9 av 5 möjliga på Prisjakt

Mängdrabatt - köp fler och få mängdrabatt

AntalPris/st Lägg i kundkorg
1 st109 kr
12- st89 kr (spara 20 kr/st)

Produktbeskrivning

BCB Hopfällbar Vattendunk 10L – BPA-fri med kran, perfekt för prepping och camping


Den hopfällbara vattendunken från BCB med en kapacitet på 10 liter är en perfekt lösning för vattenförvaring vid prepping, camping eller nödsituationer. Med sin smidiga hopfällbara design är den lätt att transportera och förvara, och den är tillverkad av BPA-fritt material som gör den säker för dricksvatten. Den är även utrustad med en tappkran, vilket gör det enkelt att hälla upp vatten utan spill. Dunken är ett perfekt val för alla som vill vara förberedda inför kriser eller ge sig ut på friluftsäventyr.

Varför välja BCB Hopfällbar Vattendunk 10L?

Denna hopfällbara vattendunk erbjuder flera funktioner som gör den till ett pålitligt och praktiskt val för prepping och friluftsliv:
  • Hopfällbar design: Den kompakta designen gör dunken enkel att förvara när den inte används och tar mindre plats i takt med att du använder vattnet i den.
  • BPA-fri: Tillverkad av BPA-fritt material, vilket gör dunken säker för långvarig vattenförvaring utan att skadliga kemikalier läcker ut i vattnet.
  • Tappkran för smidig upphällning: Den praktiska kranen gör det enkelt att hälla upp vatten, en viktig funktion både för camping och hemberedskap.
  • Kapacitet på 10 liter: Perfekt för att lagra vatten till mindre grupper vid camping, prepping eller nödsituationer.
  • Mått: Fullt utfälld mäter vattendunken ca 32 x 28 x 27 cm, och hopfälld tar den minimalt med plats.
  • Robust och hållbar: Tillverkad för att klara av tuffa förhållanden, vilket gör den lämplig för både utomhusbruk och långvarig förvaring.

Hur länge håller vatten i en vattendunk?

Enligt Livsmedelsverket är det svårt att säga exakt hur länge vatten kan förvaras i en vattendunk, då det beror på olika faktorer som vattnets kvalitet och förhållandena där dunken förvaras. Under riktigt bra förhållanden, såsom mörk och sval förvaring, kan vattnet hålla sig fräscht i många månader. Det rekommenderas att du regelbundet med någon månads mellanrum kontrollerar vattnets kvalitet genom att titta, lukta och smaka. Vatten som luktar eller smakar dåligt bör bytas ut.
För personer med normalt fungerande immunförsvar blir dricksvatten i dunk aldrig farligt om det från början var av dricksvattenkvalitet och dunken var ren när den fylldes. Om du är osäker kan du alltid komplettera med vattenreningstabletter för att säkerställa att vattnet förblir drickbart under längre förvaring. Du kan också komplettera med ett vattenfilter och man kan alltid koka vattnet om man känner sig osäker eller har nedsatt immunförsvar.

Hur ofta bör man byta vatten i en vattendunk?

Det rekommenderas att byta vattnet i en vattendunk minst en eller två gånger per år. Ta för vana att kontrollera ditt dricksvattenförråd regelbundet för att säkerställa att det håller god kvalitet.
Rengöring är också en viktig del för att hålla vattnet fräscht. Enligt Livsmedelsverket bör dunkarna rengöras noggrant före användning, och en effektiv metod är att skölja dunkarna med en svag lösning av vatten och klor. Ta 1 ml (ett kryddmått) klor (t.ex. klorin) till 3 liter vatten och låt verka i 30 minuter. Efter klorbehandlingen behöver dunken sköljas ur ordentligt och låta innan den fylls på med dricksvatten. Detta hjälper till att förhindra bakterietillväxt och förlänger hållbarheten på ditt vatten.

Användningsområden för BCB Hopfällbar Vattendunk 10L

Denna hopfällbara vattendunk är mångsidig och användbar i många olika situationer:
  • Prepping: En grundläggande del av krisberedskap. Dunken gör det möjligt att lagra stora mängder vatten för familjens dricksvattenbehov vid nödsituationer.
  • Camping och friluftsliv: Lätt att bära och fälla ihop, vilket gör den idealisk för camping där plats och vikt är avgörande faktorer.
  • Nödsituationer: Vid störningar i vattenförsörjningen är denna dunk en pålitlig lösning för att snabbt lagra och förse dig med vatten för dryck, matlagning och hygien. Om vattenförsörjningen är ur funktion och du ska hämta vatten av kommunen så är detta ett utmärkt kärl för den transporten.

Skötsel och underhåll

För att säkerställa att din hopfällbara vattendunk fungerar optimalt och håller länge, är regelbunden skötsel och underhåll viktigt:
  • Rengöring: Rengör dunken noggrant före användning, och överväg att använda en svag klorlösning för att hålla den fri från bakterier och mikroorganismer (notera att du sköljer med klorlösning, du ska inte ha klor i vattnet du förvarar).
  • Förvaring: Förvara dunken mörkt och svalt för att förlänga hållbarheten på vattnet.
  • Användning av vattenreningstabletter: Om du förvarar vatten under längre perioder eller fyller dunken från osäkra källor, rekommenderas att använda vattenreningstabletter eller ett vattenfilter för att säkerställa att vattnet förblir drickbart.

Sammanfattningsvis är BCB Hopfällbar Vattendunk 10L ett utmärkt val för vattenförvaring vid prepping, camping och nödsituationer. Dess kompakta design, tappkran och BPA-fria konstruktion gör den till ett praktiskt och säkert alternativ för alla typer av vattenbehov. Komplettera gärna med våra vattenreningstabletter och vattenfilter för att ytterligare säkerställa rent dricksvatten. Vi har själva använt denna vattendunk i flera år och är mycket nöjda.
Den här produkten har följande tagg
Vattendunk
This product can also be found on our other international sites:
World wide: BCB Collapsible Plastic Jerry Can 10L Norge: BCB Sammenleggbar vannbeholder 10L
Frågor och svar (0)
Det finns inga frågor och svar för den här produkten just nu.
Klicka här om du vill du ställa en fråga

Vi rekommenderar

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: Visa alla
Inga produktbetyg hittades.
Lägg i korg
Lämna meddelande
Our international sites