Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Omnia Miniugn

128 st i lager hos oss

Skickas från oss idag

Fri frakt

395 kr

Antal
Varan har nu lagts i din kundkorg.

Klicka här för att gå till kassan eller kolla in din kundkorg

Produktbeskrivning

Med Omnia Spisugn får du nybakat bröd och läcker ugnsmat direkt på spisvärmen. Omnia är enkel att använda, har låg vikt, tar liten plats och kräver inga installationer.
Omnia är en sedan länge väl beprövad konstruktion med tre delar som tillsammans ger över- och undervärme. De tre delarna ska alltid användas tillsammans.
Omniaformen är specialdesignad rund form med hål i mitten. Den står på ett skålformat underrede som också har ett hål i mitten. Skålformen leder varm luft från värmekällan längs Omniaformens undersida och ger undervärme. Hålen i underredet och Omniaformen gör att spisvärmen går upp genom konstruktionen, träffar locket, och ger övervärme. Locket har ventilationshål.
Omnia kan användas på alla värmekällor utom induktion. Tänk på att effekten och därmed värmen varierar mellan olika spisar och kaminer. Har du inte använt din Omnia tidigare, testa gärna med ett enkelt recept, som exempelvis en färdig sockerkakssmet, för att hitta rätt värme på just din spis.
Underrede av rostfritt stål, kvalitet SS430. Omniaformen och locket är av aluminium. Diameter 250 mm, formens volym 2,0 L, höjd 70 mm. ”Brukshöjd” inklusive knopp ca 140 mm. Vikt ca 0,5 kg. Omnia levereras i en praktisk förvaringspåse.

Vi rekommenderar

Det finns inga fler produkter att visa

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: enbart omdömen med betyg visas. Visa alla
Inga produktbetyg hittades.