Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

Omnia Miniugn

Pris: 345 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 135 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 45720

Med Omnia Spisugn får du nybakat bröd och läcker ugnsmat direkt på spisvärmen. Omnia är enkel att använda, har låg vikt, tar liten plats och kräver inga installationer.
Omnia är en sedan länge väl beprövad konstruktion med tre delar som tillsammans ger över- och undervärme. De tre delarna ska alltid användas tillsammans.
Omniaformen är specialdesignad rund form med hål i mitten. Den står på ett skålformat underrede som också har ett hål i mitten. Skålformen leder varm luft från värmekällan längs Omniaformens undersida och ger undervärme. Hålen i underredet och Omniaformen gör att spisvärmen går upp genom konstruktionen, träffar locket, och ger övervärme. Locket har ventilationshål.
Omnia kan användas på alla värmekällor utom induktion. Tänk på att effekten och därmed värmen varierar mellan olika spisar och kaminer. Har du inte använt din Omnia tidigare, testa gärna med ett enkelt recept, som exempelvis en färdig sockerkakssmet, för att hitta rätt värme på just din spis.
Underrede av rostfritt stål, kvalitet SS430. Omniaformen och locket är av aluminium. Diameter 250 mm, formens volym 2,0 L, höjd 70 mm. ”Brukshöjd” inklusive knopp ca 140 mm. Vikt ca 0,5 kg. Omnia levereras i en praktisk förvaringspåse.

Produktbetyg

Vi har inte fått in några produktbetyg/kommentarer ännu.

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Kontrollfråga: är du en människa?
Vad blir 3 plus 5? Svara antingen med siffror eller bokstäver.

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin tält och mat eller stormkök och friluftskök.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng