Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla

Tältgenomföring 45grader Flashing Kit

50 st i lager hos oss

Skickas från oss idag

Fri frakt

599 kr

Antal
Varan har nu lagts i din kundkorg.

Klicka här för att gå till kassan eller kolla in din kundkorg

Produktbeskrivning

Genomföringen är tillverkad av stål och silikon som motstår höga temperaturer. Tål temperatur tillfälligt upp till 300 grader. Genomföringen hålls på plats med beslag av rostfritt stål med sex skruvar/muttrar.
45 graders vinkel så att du på många tältmodeller slipper ha 45-gradersvinklar på rökröret. Tänk på att kaminen då hamnar mer rakt under genomföringen och i små tält kan det innebära att kaminen kommer för nära yttertyget.

Observera att rökrör kan bli betydligt varmare än 300 grader, montera därför genomföringen på ett sådant avstånd från kaminen att temperaturen ej uppnås alternativt använd t.ex. dubbelväggigt rökrör eller annan distans. Genomföringen blir hård och spröd om den blir för varm, börjar dock inte smälta eller brinna så länge temperaturen inte är extrem. Avståndet från kaminen beror bland annat på hur hårt man eldar. Maxtemperatur får ej överskridas. Montering på tredje rördelen är ofta lämpligt men beror på olika omständigheter.

Används för att montera kaminen i tält eller kojor, skapar en vattentät genomföring som minskar risken för att värme från röret ska spridas till intilliggande material. Används endast tillsammans med ej värmekänsliga eller brännbara material.

För rördiameter ca 6-7,5 cm.
Mått ca 235*90 mm.
Vikt ca 1000 gram.
Passar t.ex. Surtr och Skrymer

Vi rekommenderar

Det finns inga fler produkter att visa

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: enbart omdömen med betyg visas. Visa alla
Inga produktbetyg hittades.