Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

(4.7 av 5 möjliga)

101INC Hexagon Grön

Pris: 699 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 5 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 36447

Smidig, slitstark ryggsäck för dagsturer i skogen eller i stan. Massor av praktiska fack, ficka för laptop och plats för vätskesystem. En utmärkt ryggsäck som vi verkligen rekommenderar.

  • Laserskuren MOLLE för fäste av fler fickor
  • Kvalitetsdragkedjor från YKK
  • Utrymme för vätskesystem
  • Smidiga små fack inuti de stora gör det lätt att packa
  • Fack för bärbar dator (13 tum)

101INC Hexagon Grön:
Taktisk ryggsäck som är smidig att packa oavsett som du ska ut på tur i skogen eller till jobbet. Perfekt för EDC. Ryggsäcken är ergonomiskt utformad och sitter bra mot ryggen. Två, meshtäckta plattor med utrymme mellan ger god komfort och ventilation. Mot ryggen finns en fack med upphängningsrem för ett vätskesystem av Camelbak-typ. Ett förstärkt hål finns för att dra ut slangen genom.

I huvudfacket finns en ficka för en en bärbar dator med velcro-spänne. En Mac på 13 tum får utan problem plats. Inuti huvudfacket finns även en meshficka med dragkedja där exempelvis plånbok kan förvaras.

I det främre facket finns flera mindre fack så som syns på bilderna. Här kan du fästa pennor, knivar, anteckningsblock och annat. Ett genomskinligt fack finns också, du kan där ha karta eller lättöverskådlig materiel.

På framsidan av ryggsäcken finns också ett mindre fack som du når från två håll med dragkedjor.

Avbärarbältet är praktiskt när du springer eller cyklar med ryggsäcken för att hålla den tajt mot kroppen. Även vid skidåkning ger detta ökad stabilitet. Även bröstremmen gör att ryggsäcken håller sig på plats ordentligt. På respektive axelrem sitter en fast d-ring, fäst utrustning eller munstycket till ditt vätskesystem här.

Kvalitetsdragkedjor från YKK. YKK står för Yoshida Kogyo Kabushikikaisha, japanska för ”Yoshida Industries Limited”, och är ett företag som tillverkar dragkedjor av mycket hög kvalitet.

På sidorna finns två fickor där du exempelvis kan ha en vattenflaska. Dessa fack kan göras större och mindre med hjälp av en dragkedja.

Eftersom det är MOLLE laser cut på utsidan av ryggsäcken kan du själv modifiera den och fästa fler fickor och tillbehör utifrån dina önskemål och behov.

Två karbiner av Grim Lock-typ som går att öppna sitter på ovansidan av ryggsäcken, i dessa kan du exempelvis fästa handskar eller liknande.

Om du inte fyller ryggsäcken maximalt kan du komprimera den med remmarna på sidan. Dessa har sedan ett kardborrefäste som gör att remmen kan rullas upp så att du slipper ha dem hängande och slängande.

På framsidan av väskan finns velcro där du kan fästa patchar.

Ripstop tyget är nylon och har ett diskret hexagon-mönster som förhindrar att små hål blir stora revor.

Mått: 27 x 13 x 42 cm
Mått främre fickan: 21 x 5 x 37 cm
Vikt: 1.16 kg
Ungefärlig literkapacitet: 20 liter.


Vi rekommenderar varor vi själva testat i fält och är extra nöjda med.

Den här ryggsäcken är en av våra absoluta favoriter. De smarta facken gör att det är lätt att packa ihop sitt every day carry-kit (EDC) med sjukvårdsutrustning och andra smarta prylar. Bekväm, lätt och snygg.

Produktbetyg

Genomsnittsbetyg

4.7/5

baserat på 14
recensioner med betyg

  • 10 st
  • 4 st
  • 0 st
  • 0 st
  • 0 st
K
Karl Verifierad köpare 3 månader sedan

Jag var ute efter ett alternativ till den klassiska mil-tec-ryggsäcken som man ser många gå runt med just nu. Jag sökte runt en hel del och hittade till slut den här. Jag har använt den ute i skogen 3ggr redan och jag är riktigt imponerad över hur välsydd den är. Något jag saknat hos tidigare nämnda ryggsäckar. 101INC Hexagon är väldigt lätt att tycka om, den är smart utformad med sina olika fack och diverse funktioner. Rekommenderas!
T
Thomas Verifierad köpare 1 år sedan

Verkligen praktisk och lagom stor ryggsäck. På min ryggsäck hade en dragsko i ena kedjan för stor öppning vilket resulterade i att det lilla snöret i vissa fall kan komma loss. Jag löste det med att sätta in en mininyckelring i dragskon så nu sitter det lilla snöret fast i dragskon.
T
Thomas Verifierad köpare 1 år sedan

Verkligen praktisk och lagom stor ryggsäck. På min ryggsäck hade en dragsko i ena kedjan för stor öppning vilket resulterade i att det lilla snöret i vissa fall kan komma loss. Jag löste det med att sätta in en mininyckelring i dragskon så nu sitter det lilla snöret fast i dragskon.
N
Nick Verifierad köpare 1 år sedan

A
Anders Verifierad köpare 1 år sedan

Över förväntan...
R
Robin Verifierad köpare 1 år sedan

Kanon att ha med sig i större skogsspel, som extra magasin snabbladdare o snacks mm :)
O
Oscar Verifierad köpare 1 år sedan

Mycket bra ryggsäck. Mycket kraftigt material, vattenresistent, gott om utrymmen och många fickor. Väldigt gedigen kvalité. Rekommenderas starkt!
P
Patrik Verifierad köpare 2 år sedan

M
Mikael Verifierad köpare 3 år sedan

E
Edvard Verifierad köpare 3 år sedan

M
Marie Verifierad köpare 3 år sedan

L
Lars Verifierad köpare 3 år sedan

Varan var bra och rymlig så jag jag har har den både i till jobbet sätter bra mycket lagom stor för jobbet.
N
Niklas 4 år sedan

Ok kvalitet till för det priset. Inte de bästa dragkedjerna och tyvärr lite svårt att få ner en A4 mapp pga av hur öppningen sitter. I övrigt bra utrymmen och funktioner till ett bra pris.
L
Leif Verifierad köpare 4 år sedan

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Kontrollfråga: är du en människa?
Vad blir 3 plus 5? Svara antingen med siffror eller bokstäver.

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin väskor och ryggsäckar eller ryggsäckar.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng