Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

Wisport AirForce 40 RAL 7013

Pris: 1899 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 3 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 42205

Wisport Air Force 40 är en av Wisports mellanstora stridssäckar, gör sig utmärkt i skogen på äventyr även om den kanske även blir svår att släppa i det civila. Storleksmässigt påminner den om svenska stridssäck 2000. Förvånandsvärt ordentligt bärsystem för en ryggsäck i denna storlek, så passar även för längre turer.

Huvudfacket kan lätt nås genom ett väl tilltaget topplock med dragkedja men även genom en u-formad öppning på framsidan.

Topplocket har ficka på insidan och utsidan samt löstagbara remmar uppetill. I säckens ryggdel finns plats för vätskesystem och slanggenomföring.

På sidorna av säcken finns två smala sidofickor som stängs med dragkedja, lämpliga för t.ex. mindre tillbehör såsom karta , strumpor, fällbar såg och liknande. Måttet på dessa fickor är ca 50x18 cm.
Det finns även en öppen ficka med två spännremmar på sidan, så du kan förvara termos, yxa eller liknande på ryggsäckens sidor.

Axelremmarna är ergonomiskt formade och du har snabbfäste på bröstavbärarbältet. Båda remmarna har snabbfäste nedtill. Kraftigt avbärarbälte med mjukt memory foam. Givetvis justerbart i vidd framtill samt vid infästningen. Skön förstärkning i svanken.

Mot ryggen har du ett nät som främjar luftcirkulationen, nätet ränns upp mot ryggens skenor och ger en liten luftficka mellan rygg och säck. Detta system passar vikter upp till ca 12 kg, bär du tyngre så justera så att ryggsystemet blir platt istället.

Avbärarbältet kan lätt plockas bort vilken kan vara smidigt om du använder stridsväst samtidigt.

I ett fack under väskan har du inbyggt regnskydd som lätt fälls ut (ingår).

Tillverkad i Polen med kvalitetsmaterial som Duraflex-spännen och 500D Cordura. 5 års garanati från tillverkaren.

Kapacitet: 40 liter.
Vikt 1500 gram.
Mått totalt ca 60x29x22cm.

Wisport tillverkar sina produkter i Polen och levererar till flera europeiska arméer och specialförband.Produktens NIR-signatur
NIR

Vi anser denna produkt vara: NIR-anpassad

Motivering: Denna produkt återges på ett mycket bra sätt i NIR-spektrumet. Wisport använder material som är särskilt utvalda med NIR-signaturen i åtanke. En av produktbilderna visar en Wisport Sparrow i RAL 7013 vid "A". I bilden är "B" och "C" ej NIR-anpassade väskor. Fotat under en gran, men trädstam och barr i bakgrunden. Som du ser smälter Wisport bra in i bakgrunden, medan de andra lyser upp.

Ha i åtanke att Wisports dragkedjor i regel inte är NIR-anpassade, dessa täckts istället med en tygflärp.

Med en produkts NIR-signatur avses hur den upplevs i en bildförstärkare/NVG. Detta är viktigt för kunder som verkar dolt i en NIR-miljö. Vill du veta mer, tryck här.

Lagerstatus

Webblager
3 st
0 st
3 st

Gilla på Facebook

Produktbetyg

Vi har inte fått in några produktbetyg/kommentarer ännu.

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin väskor och ryggsäckar eller ryggsäckar.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng