Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

(4.8 av 5 möjliga)

Wisport ZipperFox 40L RAL 7013

Pris: 1899 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 10 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 41131

Zipper Fox är en av Wisports överlevnadsryggsäckar, gör sig utmärkt i skogen på äventyr även om den kanske även blir svår att släppa i det civila.

En av de främsta funktionerna är en U-dragkedja runt hela fronten som när du öppnar den kan öppna upp hela väskan och få full överblick. Inuti väskan har du en stor organizerficka med dragkedja, en stor ficka mot ryggen, ytterligare en meshficka för t.ex. vattenflaska samt ett MOLLE-parti, perfekt att fästa t.ex. EMT-ficka i. Högst upp i huvudfacket har du ytterligare en ficka med dragkedja, lämplig för värdesaker. I huvudfacket sitter fyra D-ringar i vilka du kan spänna fast saker eller insatser.

Axelremmarna är ergonomiskt formade och du har snabbfäste på bröstavbärarbältet. Båda remmarna har snabbfäste nedtill. Fack separat från huvudfacket för vätskeblåsa och utgång för vätskeslang uppåt.

Kompressionsband på sidorna och undertill. Perfekt att fästa bulkiga saker i som inte ryms inne i väskan. Även D-ringar på framsidan i vilka du kan fästa ytterligare packning.

Väskan är täckt med molle. I ett fack under väskan har du inbyggt regnskydd som lätt fälls ut.

Kraftigt avbärarbälte med mjukt memory foam. Givetvis justerbart i vidd framtill samt vid infästningen. Molle på sidorna av avbärarbältet. SAS Plus carrying system ger säcken utmärkt stabilitet och mjuk foam mot ryggen.

Tillverkad i Polen med kvalitetsmaterial som Duraflex-spännen och 500D Cordura. 5 års garanati från tillverkaren.

Kapacitet: 40 liter.
Mått ca 60x29x25cm.
Vikt 1980 gram.

Wisport tillverkar sina produkter i Polen och levererar till flera europeiska arméer och specialförband.Produktens NIR-signatur
NIR

Vi anser denna produkt vara: NIR-anpassad

Motivering: Denna produkt återges på ett mycket bra sätt i NIR-spektrumet. Wisport använder material som är särskilt utvalda med NIR-signaturen i åtanke. En av produktbilderna visar en Wisport Sparrow i RAL 7013 vid "A". I bilden är "B" och "C" ej NIR-anpassade väskor. Fotat under en gran, men trädstam och barr i bakgrunden. Som du ser smälter Wisport bra in i bakgrunden, medan de andra lyser upp.

Ha i åtanke att Wisports dragkedjor i regel inte är NIR-anpassade, dessa täckts istället med en tygflärp.

Med en produkts NIR-signatur avses hur den upplevs i en bildförstärkare/NVG. Detta är viktigt för kunder som verkar dolt i en NIR-miljö. Vill du veta mer, tryck här.

Produktbetyg

Genomsnittsbetyg

4.8/5

baserat på 4
recensioner med betyg

  • 3 st
  • 1 st
  • 0 st
  • 0 st
  • 0 st
S
Sven Verifierad köpare 1 år sedan

S
Sebastian 1 år sedan

Fantastisk väska! Tack vare möjligheten att fläka ut hela ryggsäcken går det att komma åt allt i den och väl placerade fickor invändigt gör att allt dessutom håller sig på plats i det läget. Att det är Molle över hela väskan är ännu ett stort plus.
D
Daniel Verifierad köpare 1 år sedan

Rymlig och gott om förvaringsmöjligheter, både på insidan och utsidan. Facket för regnöverdraget, samt konstruktionen överlag, gör att det är svårt att hålla väskan stående, även när lutad mot något. Handtagen på sidan ser jag ingen mening med. Hade hellre haft ett lika rejält handtag på toppen.
B
Bengt Verifierad köpare 2 år sedan

Bra och trevlig säck i mellanregistret storleksmässigt. Innovativ blixtlåslösning.

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Kontrollfråga: är du en människa?
Vad blir tre gånger fem? Svara antingen med siffror eller bokstäver.

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin väskor och ryggsäckar eller ryggsäckar.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng