NÖJDA kunder ★★★★★ 4.9 av 5
Svenska Svenska flaggan

Byt språk och valuta Stäng

Svenska - kr
English - $, €, £
Worldwide shipping
Norsk - NOK

Svenska flaggan Du är på vår svenska sida Läs mer här

Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla
Walther Black Tac Knife 3
Walther Black Tac Knife 3 Walther Black Tac Knife 3 Walther Black Tac Knife 3 Walther Black Tac Knife 3 Walther Black Tac Knife 3 Walther Black Tac Knife 3

Walther Black Tac Knife 3

499 kr

Antal
Varan har nu lagts i din kundkorg.
Tillgänglig: Finns i vårt lager. Leveranstid 1-2 dagar

Varför handla hos oss?

Aktuellt lagersaldo: 2 st
Vi erbjuder fri frakt över 600 kr
Fri retur med fraktsedel om du skulle ångra ditt köp
På nätet sedan 2002: 460.000+ beställningar och 165.000+ kunder
Nöjda kunder ★★★★★ med 4.9 av 5 möjliga på Prisjakt

Produktbeskrivning

Designad och tillverkad av Walther, denna hopfällbara kniv är en perfekt följeslagare som presterar exceptionellt i militära och vardagliga situationer (EDC).
.
Artikeln väger 0,22 kg, har en bladlängd på 90 mm och totalt 210 mm. Kniven har ett spear point-spets och en platt slipning. Den är delvis tandad, vilket gör det enklare att skära rep, bälten och fibermaterial. Praktiska funktioner som den integrerade flippern och tumknoppen hjälper till att fälla ut kniven - båda lösningarna är bekväma för både höger- och vänsterhänta och tillåter användning av kniven bekvämt, även när man bär handskar. Dessutom inkluderar denna högkvalitativa produkt en robust Liner-Lock-mekanism som garanterar säkerhet under användning (skyddar effektivt bladet mot oavsiktlig vikning).

Bladet 440C i rostfritt stål är tillverkat med en stentvättad finish. Den tål även de svåraste omständigheterna och förblir skarp under en längre tid. Korrosionsbeständighet och exceptionell hållbarhet är viktiga punkter som gör denna kniv mycket värdefull för användarna.

Det profilerade och ergonomiska handtaget, med den estetiska Walther-logotypen, har svartanodiserad aluminiumdelar. Dessutom förbättrar den kontrollen och ger tillräckligt grepp, motståndskraft mot skador, enkel användning och komfort. Dessutom är handtaget i änden utrustad med en glaskross och ett hål för lanyard.

Varje användare kommer att uppskatta den moderna stilen, mångsidigheten, bekvämligheten och säkra bärandet av detta föremål. På ett enastående sätt förenar kniven slitstyrka och överlägset utseende. Walther knivar är kända för sin kvalitet, prestanda och långa livslängd, som konsekvent uppfyller och överträffar kundernas förväntningar.

Klinga: 440C-stål.
Bladlängd: 90 mm.
Total längd 210 mm.
Vikt: 220 gram.
This product can also be found on our other international sites:
World wide: Walther Black Tac Knife 3 Norge: Walther Black Tac Knife 3
Frågor och svar (0)
Det finns inga frågor och svar för den här produkten just nu.
Klicka här om du vill du ställa en fråga

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: Visa alla
Inga produktbetyg hittades.
Lägg i korg
Lämna meddelande
Our international sites