Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

Tips: Vinterutrustning


Vintern ställer speciella krav på din utrustning och här tipsar vi om bra produkter
Längre ner finner du ett urval av våra vinterprodukter för olika aktiviteter, här närmast vill vi tips om några av våra absoluta favoriter bland oss och våra kunder.

Värmande militärt överskott

Ylleunderställ och värmande tröja
Ylletröjor gjorda för att värma soldater i krig värmer även gott på vinteräventyret. Vi har även klassiska yllevaror tillverkade i en kvalité som inte längre görs. Våra populära underställ av beprövad modell och till ett bra pris brukar vara en storsäljare under de kalla månaderna!
Skotta dig ur alla problem
På med värmejackan och värmebyxan, fatta tag om en snöskyffel från kalla kriget och skotta bort dina problem. Spelar ingen roll om det är översnöad bil eller julmaten runt magen: alla problem försvinner med en snöskyffel 3B! Snart känner du livsglädjen ånga upp ur dina värmekläder.

En välförtjänt paus utan att frysa
Att pulsa i snön tar på krafterna, att då sitta med en kopp varmt kaffe invirad i kvalitetsfiltar av ylle och med en extrasula i kängorna känns gött.


Ut i kylan utan att synas
Ibland vill man inte synas, mest troligt under toppjakt eller inom det militära. Så vill du sitta i kylan utan att synas är detta produkterna för dig.
Kategori: Snödräkter, snöblusar och vinterkamouflage.

Värme och stämning såväl inne som ute

Filtar, renskinn och lyktor förhöjer livskvalitén
Passar såväl inne som ute, yllefiltar har blivit mycket populära inomhus då den värmer skönt och nya tillverkningar dessutom inte är lika stickiga som de kanske var förr. En ren ullfilt är dessutom en naturprodukt som inte t.ex. släpper ifrån sig mikroplaster likt nya polyester och främst då fleecefiltar. En yllefilt är tjockare och ofta större än ullplädar och yllefilten värmer betydligt bättre.
Fler saker för kalla dagar vi vill rekommendera!

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin eller .

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng