Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

(4.7 av 5 möjliga)

CYMA 048M AKM

Pris: 3299 kr

Aktuellt lagersaldo i webbshoppen: 3 st.

Fri frakt om du handlar för 500 kr eller mer

Artikelnummer: 15366

Bland de snyggare AKM på marknaden. Mycket snygg finnish på stålet och träet ser precis ut som originalet. Tillverkad stål, övriga metaller, äkta trä samt plast (pistolhandtaget). Mycket gedigen och känns mycket bra.
Fäste för siktesbas på vänster sida. Flamdämparen sitter med vanlig 14mm CCW-gänga.
Batteri av mini-type medföljer samt batteriladdare (enklare typ, endast uppstartsgaranti gäller batteri och laddare, se nedan)!

Utgångshastighet: ca 125-135 m/s.
Gearbox: version 3.
Magasin: Medföljer, 500-525 BB high-cap.
Vikt: ca 3 kg.
Hop-up: Justerbar.
Batteri: mini-type ingår, går att få i större (enklare typ, endast uppstartsgaranti gäller batteri och laddare, se nedan).
Längd: 910 mm.
Längd innerpipa: 455 mm
Design/kompatibilitet: VFC

Tänk på detta:
Medföljer gör batteri (NiMh) samt batteriladdare, bägge av enklare typ avsedda för enklare målskytte. Dessa batterier håller låg kvalitet och tillhandahålls av tillverkaren. Vi skickar med dom men de täcks endast av uppstartsgaranti, dvs att de fungerar när du får dom. Vi lämnar ingen garanti för livslängd eller funktion efter det. Låt dock inte batteriets kvalitet fläcka airsoftvapnets kvalitet i övrigt. För mer seriöst spel rekommenderar vi batteri och laddare av LiPO-typ, detta ger dig bättre prestanda. Tänk på att du måste använda LiPo-laddare för LiPo-batterier. Du kan också köpa NiMh-batteri till din airsoft, samtliga av de vi säljer håller hög kvalitet och kan ej jämföras med medföljande batteri.
Läs mer om LiPo-batterier här.

Mer info om kulor och batterier finner du här: Airsoftinfo

Produktbetyg

Genomsnittsbetyg

4.7/5

baserat på 15
recensioner med betyg

  • 11 st
  • 4 st
  • 0 st
  • 0 st
  • 0 st
D
Daniel Verifierad köpare 3 år sedan

B
Bengt 4 år sedan

Ja vad skall man säga?
En kalasbössa som skjuter hårt och med god pricksäkerhet upp till 25 m.
Bra finnish, snyggt trä och riktigt rolig att roa sig med! ;)
Tack för grym service i butiken, detta är min fjärde bössa jag köpt hos er!!
F
Fredrik Verifierad köpare 4 år sedan

M
Markus Verifierad köpare 4 år sedan

J
Johan Verifierad köpare 6 år sedan

Fina detaljer på både trä och metall. Minus för litet utrymme för medföljande 8,4v batteriet i kolven. Det var tvunget att pressas in och känslan är att nått kommer gå sönder inom snar framtid om det ska pressas in varje gång. Vapnet är därför bara kört med 7,4v lipo nunchuck som har gott om plats och funkar bra med det.
L
Linus Verifierad köpare 6 år sedan

A
Anton Verifierad köpare 6 år sedan

J
John Verifierad köpare 7 år sedan

P
Per Verifierad köpare 7 år sedan

Mkt fin AKM +++++
A
Anton Verifierad köpare 7 år sedan

C
Carina Verifierad köpare 8 år sedan

Grym! Snyggt vapen med bra äkta känsla. Träet är precis så som man vill ha det och allt annat gjort i metall som det ska vara. Riktigt bra kraft i vapnet och bra pricksäkerhet. Så billig, så bra... Köp! ;)
J
Joakim 8 år sedan

Bössan var precis vad jag hade tänkt mig. Inga fel eller skavanker. Ett STORT plus i kanten att dom har provat bössan innan den skickades ut !
J
Jerry 9 år sedan

Har en sådan här AK som jag köpte direkt från Kina då den inte fanns att köpa i Sverige vid det tillfället jag skulle köpa den. (Det kostade nästan lika mycket som den här på RSM) Fruktansvärt bra kvalitet, tålig som tusan och extremt bra känsla. Skjuter väldigt bra, ingen felmatning här inte. Okej precision, duger bra men kan alltid förbättras. Starkt rekommenderat att byta sig ner till en svagare fjäder då det ökar livslängden på gearboxen dramatiskt och att köra med ett 9.6v batteri då 8.4v batteriet som följer med är ganska slött. Nozzlen kan behöva bytas efter ett tag då den ser ut att vara i halvbillig klarplast men min håller fortfarande. Har plockat isär hela bössan och kollat igenom vilka delar som är stål och vilka som inte är stål (Die-cast metall) Dessa delar är av stål: Kroppen, Bakplattan på kolven, Topplocket, Gasröret, Monteringsringarna för vapenrem, kugghjulen i lådan och läskstången (Ska EJ användas då den kan repa innerpipan, använd den i plast som följer med.) Dessa delar är av die-cast metall: Pipan, siktet, gasblocket, gearboxen, slutstycket och siktesbasen. Var däremot inte avskräckt att vissa delar är i die-cast metall, den är väldigt ihärdig. Detta märkte jag en gång då jag skulle kasta mig i en grop och landade med pipan först och lade hela min kroppsvikt på den (Jag väger runt 80 kg). Ingenting hände, ingen böj på pipan, inga sprickor, helt oskadd. Allt som allt, ett bra köp. Absolut värt priset och ännu mer värt priset om man vill pilla lite med den.
E
Elias 9 år sedan

Är det sant att CYMA har göra slutat denna modelen, föresten så är detta vapnet jätte bra för att vara så prisvärd. (För de som undrar ;))
R
Rasmus 9 år sedan

Va väldigt nöjd med denna skjuter bra och känns helt okej i handen fanns små saker som missad lakning på övre greppet men inget som påverkade känslan eller vapnets funktion

Kommentera och ge betyg

Alla kommentarer granskas och godkänns manuellt innan de publiceras.

Denna funktion är endast för kommentarer. Har du produktfrågor så maila oss på produkt@rodastjarnan.com.
Din epost visas inte och används enbart för de sällsynta fall då vi har en följdfråga.

Betyg


Kontrollfråga: är du en människa?
Hur många ben har en hund? Svara antingen med siffror eller bokstäver.

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin airsoft eller vapen gevär och karbiner.

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng