Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

Röda Stjärnans kundklubb: samla poäng på dina köp!

För att belöna våra mest trogna kunder har vi skapt en kundklubb I kundklubben får du poäng på alla dina köp, både i butik och på webben. Dessa poäng omvandlas sedan till tillgodocheckar du kan använda vid kommande köp.


Fördelar med att vara med i kundklubben:

Vår kundklubb, så fungerar den

HUR SAMLAR JAG BONUSPOÄNG I RÖDA STJÄRNANS KUNDKLUBB? När du handlat för 2500 kr på Röda Stjärnan får du en bonuscheck på 50 kr skickad till den mailadress du angett. Checken kan användas för inköp både i butik och på rodastjarnan.com. Bonuschecken är giltig i ett år.

HUR GÅR JAG UR RÖDA STJÄRNANS KUNDKLUBB? För att avsluta ditt medlemskap är det bara att skicka ett email till info@rodastjarnan.com.

FÅR JAG SOM MEDLEM BONUSPOÄNG ÄVEN NÄR JAG HANDLAR ONLINE? Ja, som kundklubbsmedlem får du bonus på alla dina köp, både i butik och via rodastjarnan.com. Observera att dina poäng registreras först när paketet är på väg att skickas till dig om du handlar online.

VAR KAN JAG ANVÄNDA MINA BONUSCHECKAR? Din bonus kan användas som betalning i alla Röda Stjärnan-butiker, samt när du gör en beställning via rodastjarnan.com. När du gör en beställning via rodastjarnan.com fyller du i bonuscheckens kod i fältet i kundkorgen.

VILL ÄNDRA EPOST ELLER ANDRA UPPGIFTER? Kontakta info@rodastjarnan.com så hjälper vi dig. Vill du ändra ditt lösenord kan du göra det på medlemssidan.

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin eller .

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng