Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

Nöjda kunder

Vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda med sina köp. Nedan finns några av de kommentarer vi har fått in, antingen via epost eller i vår gästbok. Om du har några frågor, maila oss idag på info@rodastjarnan.com.

David M: "Vill bara tacka er för ytterst prisvärda och högkvalitativa produkter, en snabb leverans och förstklassig, kundfokuserad support. Är oerhört nöjd och tacksam för de extra mesyrer ni undergick för att säkerställa ett bra slutresultat, och er expertis inom området var i sammanhanget ytterligare ett plus i kanten."

Tom W: "fick precis en rock jag beställt ville bara tacka för att ni finns"

Patrick: "La precis min tredje order! Stort tack för att ni finns! God fortsättning!"

Erik: "Vill passa på att önska alla ett gott nytt år! Tack till killarna på RSM för ett år av trevlig och snabb service! Jag hoppas att 2010 blir ett lika bra år! :) "

Mark: "Älskar eran butik. Gillar eran stalker-kategori och hoppas mer såna grejer dyker upp där. Många stalkerfans kollar ofta här! "

Nicklas: "Fick vinterstövlarna, regnrocken och gasspisen(?) häromdagen, är köpet.supernöjd med Lite oturligt att det andra man beställde redan var sålt men ni ordnade upp det till ett superköp, tackar så mycket! "

Patrick: "La min andra order här för några dagar sedan, kan inget annat säga än toppensajt! "

Jimmy: "Köpte precis en vapenvård sats till Tokarev SVT40, har letat som en tok efter just den satsen! Blir perfekt då jag väntar på att få en licens beviljad på just en SVT40 :) Om ni kan lyckas med att hitta magasin (10skotts) till Tokarev SVT40 så kommer jag att helgonförklara er hela bunten! "

Joel: "Har äntligen hittat en webshop som säljer gamla ddr byxor att kompletera min ddr jacka med! Tack :)"

Rasmus: "Hemsidan blir bara bättre och bättre! Grattis ni har verkligen lyckats bra."

J.H.: "jag tycker att ni borde ha en chatt i forumet! då kan man som prata om olika saker mycket mer! annars världens bästa sida :P hälsningar J.H"

Rasmus: "Jag tycker det är bra att ni säljer byggsatser också, funderar på att köpa några."

Jasper: "Tack för granaten den är skitsnygg Super nöjd Tack. /Jesper"

Nicklas TheKillerCobra: "Fick M68 hjälmen idag och jag är mer än nöjd med den, bra och snabb frakt och hjälmen ser superb ut. Tack åter en bra affär! =D"

Elias: "Hej! Måste först säga att ni har en fantastiskt bra sida! "

Karin: "Fantastiskt fin sida med mycket intressanta saker. Det kommer bli svårt att inte beställa mer än man borde :) Besöker er nästa gång jag är i huvudstaden. Mhv/ Karin, airsoftare och militärhistoriskt intresserad, Göteborg"

Bebbe: "Håller med J.H. Jag tycker själv att det är kul att ni även tar in mer modernare prylar. "

Arnie V: "beställde precis en gasmask och är jätte glad att ja hitta en sån fin på nolltid! :D ni killar på RSM är bäst!"

Jesper Karlsson: "Mycket trevligt att ni har öppnat en affär ser fram emot att gå dit någon gång :D!"

Nicklas: "glömde att tacka för rockarna, mycket trevliga och passar bra!"

P:et: "Mycket nöjd med era produkter! "

AmsterdamsbackeNikitine: "Trevlig sommar önskar Nikitine på Amsterdamsbacke med vänner. Hörs snart igen för forts best. ++++++++++++++++ "

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin eller .

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng