Fri frakt över 500 kr

Din kundkorg

Så räknas frakten ut

2013-05-28: Sänkta fraktpriser
Vi har idag sänkt våra fraktpriser rejält! Till exempel så kostar paket under 15 kg endast 39 kr med Schenker Privpak. Även Posten har fått sänkta portopriser; upp till 23% lägre pris.[/p]

Vi på Röda Stjärnan vill att frakten ska vara rättvis för varje kund. Dessutom vill vi erbjuda flera alternativ och hålla fraktkostnaderna nere. Med rättvis frakt menar vi att kunden ska betala så nära faktisk frakt som möjligt. Vi vill inte att kund ska betala 49 kr för att skicka ett tygmärke som faktiskt kostar kring 10 kr med Posten. Därför väger vi samtliga varor. Vi lägger även på vikten på emballaget som behövs för att skicka iväg produkten. Även volymen tas hänsyn till då skrymmande produkter kostar mer att skicka pga sin volym.

Var ser jag fraktkostnaden?

Fraktalternativ och respektive kostnad syns både i kundkorgen samt på produkternas hemsida. På produktens sida visas frakten för ett stycke av varan. Om man vill köpa flera är det möjligt att frakten blir högre men det behöver inte bli så.

Vad händer om jag beställer flera varor?

Fraktkostnaden räknas fram av försändelsens vikt, dvs summan av vad varje produkt väger. Detta är inte samma sak som att summera fraktkostnaderna för varje produkt.

Exempel
Du vill köpa en handske som väger 150 gram och en påse airsoftkulor som väger 1100 gram. På handskens sida visas frakten 32 kr med Posten och 39 kr med Privpak vilket är framräknat på 150 gram. På kulpåsens produktsida står frakten 87 kr med Posten och 69 kr med Privpak utifrån vikten på dryga ett kg.

Totala frakten för både handske och kulpåse är inte 119 kr (32 + 87 kr) utan 87 kr. 87 kr baseras på den totala vikten på 1250 gram (150 + 1100 gram). Se nedan bild:

[/p]

Leveranssättet som är billigast visas högst upp i tabellen

Klicka här för att gå tillbaka ett steg

Produkten är nu lagd in kundkorgen

Besök kategorin eller .

Stäng

Besök kundkorgen Gå till kassan

Varianter

Stäng