Produkter
Innehåll
Kundkorg

Din kundkorg är tom
Gå till kassan fortsätt handla
Ny hemsida! Några problem, maila oss

Mil-Tec Bergschuhe Vattentät

Finns flera varianter

Skickas från oss idag

Fri frakt

1099 kr

Varan har nu lagts i din kundkorg.

Klicka här för att gå till kassan eller kolla in din kundkorg

41 (265)

Lagersaldo: 1 st

Artnr 17747
43 (275)

Lagersaldo: 1 st

Artnr 17748
44 (285)

Lagersaldo: 2 st

Artnr 39605
45 (290)

Lagersaldo: 1 st

Artnr 17750

Produktbeskrivning

Riktigt rejäla kängor i läder med ett vattentätt membran samt Cambrelle-foder.
Trots sitt låga pris har dessa ett membranfoder (Dintex®) som håller kängan vattentät samtidigt som den kan andas. Kängan är också fodrad med Thinsulate™.

Kängan är tillverkad efter den tyska armens Bergstiefel som förlaga.

Kolädret är skuret och sytt så att skon kan följa fotens rörelser så kängan inte blir som en pjäxa. Sulan har inbyggd dämpning och innersulan är anatomiskt formad och tillverkad av POLIYOU®.

Dessa lämpar sig väl för alla utomhusaktiviteter/yrken som kräver rejäla och tåliga kängor.
Tänk på att inte använda vanligt läderfett på det för det kan täppa igen porerna på den inre membranet, använd endast speciell lädervård som är avsedd för membrankängor (gäller samtliga kängor med membran som t.ex. Gore-Tex). Vissa kallar dessa för Bergstiefel.

Användarrecension av oss på Röda Stjärnan:
Skriven av Fredrik: Efter att ha använt Haix bergstiefel i många år var det dags att köpa nya, modellen ville jag ha densamma men jag valde nu dessa från Mil-Tec istället för betydligt mindre än halva priset. Nu efter någon månad är jag mycket nöjd. Kängtypen är jag som sagt redan mycket nöjd med och jag märker inga direkta skillnader mellan dessa och de dyrare Haix. De är vattentäta, har gått genom diverse träsk och blötsnömarker. Enda gången jag blivit blöt var när jag fick vada ut och hjälpa upp en hund som gått genom isen. Greppet är bra men kanske inte riktigt lika bra som Haix, Haix är extrema.
De har även bra snörningsmöjligheter och man kan få "framdelen" antingen väldigt tajt eller mindre tajt, perfekt med mig som har tjocka iläggssulor eller om man vill ha många eller få strumpor på sig. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd, och en membrankänga för det här priset till denna kvalitet är ett kap.

Produktbetyg

Det finns inga produktbetyg för den här produkten.

Skriv eget betyg
Filter: enbart omdömen med betyg visas. Visa alla
Inga produktbetyg hittades.